Πέταξε για Βουλγαρία (Εξελίξεις στο ρόστερ)

Με δελτίο τύπου το πρωί της Δευτέρας, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας αναφέρεται στις εξελίξεις γύρω από το ρόστερ της ομάδας, λίγη ώρα πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο προετοιμασίας...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου, ανακοινώνει ότι σήμερα στις 12:55 η ομάδα μας αναχωρεί για την Βουλγαρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η ομάδα μας θα αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη η ώρα 15:00 και θα συνεχίσει οδικώς για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Ο προπονητής της ομάδας μας Λιάσος Λουκά, επέλεξε τους ποδοσφαιριστές Veselovsky, Damahou, Correia, Makriev, Sangoy, Μιντίκκης, Σιαθά, Grassi, Voskanian, Ελευθερίου, Brigido, Roke, Στυλιανού, Κωνσταντίνου Θ, Κούσουλο, Manoyan, Παπαδόπουλο, Κυπριανού, Πική, Κουζάρη Μ, Νικολάου, Χ´Κωνσταντή, Λεμέσιο, Σεργίου, Λούγκο, Κουζάρη Χ, Κωστή, Δημητρίου και Τζούλιου.

Εκτός έμειναν οι Σταυρινός Κωνσταντίνου, ο οποίος θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω τραυματισμού, ο Χρύσανθος Μάντζιαλος ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικός, ο Imbrahim Kabba ο οποίος δε θα αποκτηθεί, καθώς και οι Misimovits και Sidibe που δεν ικανοποίησαν στα φιλικά προετοιμασίας.

Η ομάδα μας στη Βουλγαρία θα παραμείνει για 12 ημέρες, μέχρι και τις 29/7, όπου θα παραχωρήσει και 3 φιλικά παιχνίδια.