ΠΟΥΡΣΑ: Είμαι ευχαριστημένος/ΜΑΚΗΣ: "Στόχος η παραμονή"

Διαβάστε τις δηλώσεις των Σάββα Πουρσαϊτίδη και Μάκη Σεργίδη στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο Μακάρειο. Η Νέα Σαλαμίνα πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου επικρατώντας της ΠΑΕΕΚ με 4-0

ΕΔΩ τα στιγμιότυπα 

ΠΟΥΡΣΑ: “Δώσαμε ευκαιρία σε νεαρά παιδιά αλλά και ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος”

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ… “Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ έχει άλλους στόχους απ΄ότι έχουμε εμείς. Είναι μια πρόκληση για μας, θα πάμε για το καλύτερο”

Για την ενίσχυση… “Είμαστε στη διαδικασία. Δεν έχουμε καταλήξει πουθενά ακόμα” 

ΣΕΡΓΙΔΗΣ: “Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Βλέπετε χρησιμοποιήσαμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Η προσοχή μας είναι στην παραμονή της ομάδας. Είμαστε σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση. Έχουμε ένα σημαντικό αγώνα το Σάββατο. Σήμερα, πέρα από εμπειρίες, δύσκολα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κάτι άλλο. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Σαλαμίνα, καλή συνέχεια στον θεσμό” 

“Έχω ένα δυνατό δέσιμο με την ομάδα. Ήμουν εδώ τέσσερα χρόνια πριν φύγω. Θέλω να βοηθήσω την ΠΑΕΕΚ. Αντιπροσωπεύει την Κερύνεια μας η ομάδα. Θέλουμε να μείνουμε στην 2η κατηγορία. Το ρόστερ είναι νέο. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε” 

Αντρέας Ψάλτης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ