Όταν ο ΕΛΟΥΝΤΟΥ... ντύθηκε ΜΑΛΕΚΚΟΣ! (Βίντεο)

Στο ποδόσφαιρο, εκτός απ’ τα ωραία γκολ και τις ωραίες ασίστ, οι φίλαθλοι μπορούν να απολαύσουν κι άλλα μικρά – μικρά μέσα από ένα 90λεπτο. Όπως για παράδειγμα μια ωραία ντρίμπλα…

Μια ντρίμπλα όταν έχει φαντασία, μπορεί να αποθεωθεί περισσότερο κι από ένα γκολ ενώ όταν είναι… διαρκείας, τότε σε αναγκάζει να σηκωθείς όρθιος και να χειροκροτήσεις.

Στο παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας με την ΑΕΚ, συνέβη κάτι τέτοιο και πρωταγωνιστής ήταν ο Τσαρλς Ελουντού. Ο Καμερουνέζος εξτρέμ πήρε την μπάλα στο ανοικτό γήπεδο από δεξιά, είχε μπροστά του μοναδικό αντίπαλο τον Θωμά Ιωάννου και την είδε… Μαλέκκος!

Προσποίηση και κόψιμο από δεξιά προς αριστερό, προσποίηση και κόψιμο από αριστερά προς δεξιά, προσποίηση και κόψιμο από δεξιά προς αριστερά και ο αντίπαλος εξουδετερώθηκε! Μπορεί η συνέχεια να μην ήταν ανάλογη αφού το αριστερό πλασέ του πέρασε λίγο έξω ωστόσο με την εντυπωσιακή του ενέργεια που θύμισε την εποχή που ο Κώστας Μαλέκκος… ταλαιπωρούσε τους αντίπαλους αμυντικούς με τα διαδοχικά κοψίματα της μπάλας, του χάρισαν το ζεστό χειροκρότημα.

Απολαύστε τον στο πιο κάτω βίντεο: