"Αναγκαία η παρουσία όλων των Ομονοιάτων"

Mε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ομόνοιας Λεμεσού καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρόν τους στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Η ανακοίνωση

"Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ομόνοιας Λεμεσού ενημερώνει τον Ομονοιάτικο κόσμο ότι στις 09/03, 23/03 και 30/03 από τις 16:00 μέχρι τις 20:00 θα βρίσκεται συνεργείο ανανέωσης εισητηρίων διαρκείας της ομάδας μας στο ΣΥΦΙ Λεμεσού σύλλογος Πρόοδος.

Επίσης στο οίκημα του συνδέσμου διατίθενται εισητήρια για την συναυλία των Φίλιππου Πλιάτσικα και Γιάννη Μιλιώκα που θα πραγματοποιηθεί στη Διαχρονική σκηνή στη Λευκωσία με την υποστήριξη της ΟΜΟΝΟΙΑ cola καθώς επίσης και ο λαχνός εισφοράς στο σωματείο μας για οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας. Αγοράζοντας τα προιόντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα οποία υπάρχουν στο ΣΥΦΙ, στηρίζεις την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τέλος, ο ΣΥΦΙ Λεμεσού κρίνει αναγκαία την παρουσία όλων των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ στους εναπομέιναντες αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Με τιμή
ΣΥΦΙ ΛΕΜΕΣΟΥ".