Oι επιστροφές προσθέτουν δυναμική

Σημαντικές επιστροφές μετρά η Ομόνοια για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Από τη στιγμή που θα είναι στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς οι Μαργκάσα, Χαφέζ και Οικονομίδης θεωρείται βέβαιο ότι τουλάχιστον οι δύο πρώτοι θα επιστρέψουν στο αρχικό πλάνο σε σχέση με την αναμέτρηση πρωταθλήματος απέναντι στους Λαρνακείς.

Επιπρόσθετα ο Άντραζ Κιρμ φαίνεται πως είναι καλύτερα και λογικά θα βρίσκεται στην αποστολή της αυριανής συνάντησης. Μένει να δούμε αν θα τον επιλέξει για βασικό ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ή αν θα διατηρήσει τον Ράμος στην ενδεκάδα ανεβάζοντας τον στα εξτρέμ, εκεί που κατά γενική ομολογία είναι καλύτερος και με περισσότερες εμπνεύσεις παρά όταν επιστρατεύεται στα μπακ.

Το τεχνικό τιμ γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να σκοράρει το τριφύλλι στο ΓΣΖ για να έχει η ομάδα τον πρώτο λόγο στον επαναληπτικό, έτσι σε αντίθεση με το ματς πρωταθλήματος οι πράσινοι θα επιδιώξουν να είναι πιο συγκεντρωμένοι ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες από την δυναμική που έχει η αντίπαλη ομάδα.

Πάντως αν προσμετρήσει κάποιος τις πρόσθετες επιλογές που θα έχει η Ομόνοια στο συγκεκριμένο παιχνίδι και το αίσθημα ατυχίας που προέκυψε από τις χαμένες ευκαιρίες της περασμένης αναμέτρησης, τότε θα καταλάβετε και την αισιοδοξία που έχουν οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας.