"Ποιες δηλώσεις παραπέμπονται και ποιες όχι;"

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου μίλησε στον Άστρα και την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου αναφορικά με τις παραπομπές για δηλώσεις εκπροσώπων στον Αθλητικό Δικαστή...

Εννοώντας τις δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου είπε:

"Πριν μερικές βδομάδες είχε δηλωθεί από εκπρόσωπο ομάδας ότι πολλή ευκολία σφυρίζονται πέναλτι εναντίον της ομάδας του και παρόμοιες και σε πιο ξεκάθαρες περιπτώσεις δεν σφυρίζονται υπέρ της ομάδας του. Υπάρχει μια λογική ότι απαγορεύεται να δίνονται πέναλτι σε μας".

"Μπορείτε να ρωτήσετε ή να διερευνήσετε, γιατί ο πειθαρχικός εισαγγελέας, κ. Στέλιος Νικολάου, δεν έχει παραπέμψει αυτήν τη δήλωση στον αθλητικό δικαστή; Εάν μπορείτε, ρωτήστε και τον ίδιο"

Συνέχισε:

"Πρέπει να μας γίνει ξεκάθαρο για το ποιες δηλώσεις παραπέμπονται και ποιες όχι από τον Πειθαρχικό Εισαγγελέα. Οι δηλώσεις μου το Σάββατο και την Δευτέρα έχουν παραπεμφθεί. Εκπροσωπούν το σωματείο επομένως παραπέμφθηκε η Ομόνοια".

Για την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ:

"Γίνεται μια προσπάθεια να διαρρεύσει η έκθεση του παρατηρητή για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ και θα είναι καλό να γίνει και για άλλα παιχνίδια αυτό"

Διαβάστε τι έγραψε η ιστοσελίδα μας, Kerkida.net για το συγκεκριμένο θέμα