DEAL... με Πλουτή (πληροφορίες)

Σημαντική προσθήκη στην υπό σύσταση εταιρεία του Σταύρου Παπασταύρου, που πιθανότατα θα αναλάβει την διαχείρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο Σταύρος Παπασταύρου και οι συνεργάτες του συμφώνησαν στη πρόσληψη του Πλουτή Αβραάμ.

Ο μέχρι σήμερα Εκτελεστικός Διευθυντής της Πάφος FC και πρώην Γενικός Διευθυντής της ΑΕΛ, θα  πάρει σημαντική θέση και θα έχει βασικό ρόλο στη νέα εταιρεία και στην Διευθυντική ομάδα του Σταύρου Παπασταύρου. 

Ο Πλουτής Αβραάμ διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της ΑΕΛ, την περίοδο των σημαντικών επιτυχιών της ομάδας με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και τη συμμετοχή στους Ομίλους του Γιουρούπα Λίγκ ενώ φέτος ήταν από τα σημαντικά στελέχη της δημιουργίας της  νέας εταιρείας στην ομάδα της Πάφου. Θεωρείται έμπειρος και ικανός στην οργανωτική λειτουργία ποδοσφαιρικών ομάδων ενώ ήδη έχει ενημερώσει τη διοίκηση της Πάφου ότι θα αποχωρήσει από τη θέση του.

Ήδη έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες  ότι θέση στη Διευθυντική ομάδα θα έχει και ο Μάριος Καμπανέλλας, ο οποίος θα αναλάβει το εμπορικό τμήμα της εταιρείας και πιθανότατα να είναι και στο Διοικητικό Συμβούλιο. Ο κ.Καμπανελλάς διετέλεσε Διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλες εταιρείες και αναμένεται να προσφέρει σημαντικά, σε θέματα Διοίκησης, Μάρκετινγκ και εμπορικών συμφωνιών.

Οι ρόλοι και οι τίτλοι στην υπο σύσταση εταιρεία Ομόνοια Ποδόσφαιρο ΛΤΔ,θα ξεκαθαρίσουν με τη κάθοδο στη Κύπρο του Σταύρου Παπασταύρου και με την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο Σταύρος Παπασταύρου, αναμένεται στη Κύπρο την Τετάρτη και ήδη έχει προγραμματίσει συναντήσεις με τους στενούς του συνεργάτες και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.