Γνώριμο… περιβραχιόνιο, διαφορετική κατάσταση

Στα 22 του χρόνια και μετά από πολλά χρόνια στη Νέα Σαλαμίνα, ο Γιάννης Κούσουλος έκανε το καλοκαίρι το άλμα παίρνοντας μεταγραφή στην Ομόνοια. Ο διεθνής αμυντικός - μέσος φόρεσε το περιβραχιόνιο του τριφυλλιού στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΛ. 

Το… περιβραχιόνιο είναι ένα γνώριμο σκηνικό για τον ίδιο τον Κούσουλο παρόλο το νεαρό της ηλικίας του. Για πολλά χρόνια άλλωστε ήταν ο αρχηγός της Νέας Σαλαμίνας. Ένα προνόμιο το οποίο κέρδισε με το σπαθί του. 

Πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αγωνιζόμενος με την πράσινη φανέλα και έχοντας ήδη καταγράψει 21 συμμετοχές με την Ομόνοια ήταν αυτός που βγήκε πρώτος από την φυσούνα του ΓΣΠ το προηγούμενο Σάββατο. 

Ο ίδιος δήλωσε στον απόηχο της νίκης κόντρα στη ομάδα της Λεμεσού ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός αυτό. Είναι μεν γνώριμος γι΄αυτόν ο ρόλος του αρχηγού ωστόσο είναι μια διαφορετική κατάσταση. 

Στην Ομόνοια θέλουν να χτίσουν ένα κορμό με ποδοσφαιριστές και ο Κούσουλος είναι ανάμεσα σ΄αυτούς. Η κίνηση να δοθεί σ΄αυτόν το περιβραχιόνιο (παρόλο που στην εντεκάδα με την ΑΕΛ ήταν και ο Άλεξ Σοάρες) έδειξε την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αναστασίου στο πρόσωπο του.