"Ο Ομονοιάτης θέλει στόχους κορυφής, όχι μίζερους στόχους όπως η δήλωση για τετράδα"

Ο επιχειρηματίας Νίκος Νικολάου που ήταν πέρσι υποψήφιος να αναλάβει την Ομόνοια, σχολιάζει όσα λέχθηκαν στην διάσκεψη τύπου παρουσίασης του Χένινγκ Μπερκ και τον στόχο που τέθηκε για μια θέση στην πρώτη τετράδα.

** ΕΔΩ αναλυτικά όσα λέχθηκαν την Τετάρτη

Η ανάρτησή του:

"Λαθος  στόχος κε Λαρκου.

Θέλω να σχολιάσω την διάσκεψη παρουσίαση του νέου προπονητή Χένινγκ Μπεργκ της Ομόνοιας του οποίου εύχομαι μόνο επιτυχίες στην ομάδα μας.θελω να σχολιάσω απλά τους στόχους της ομάδας που ανάφερε ο Νεοφυτος Λαρκου στις δηλώση περί (τετράδα) επιστροφή του κόσμου στην ομάδα, και ομάδα με σωστή κατεύθυνση.  Διαφωνώ στον στόχο της (τετράδα) κυριε Λαρκου και θα αναλύσω το σκεπτικό μου σαν ένας απλός ομονοιατης.

Ομόνοια έχει 71 χρόνια ιστορία και η ιστορία της την επιτάσσει να είναι πάντα στην κορυφή. Η οντότητα του σωματείου δείχνει μόνο την κορυφή. Ο κόσμος της Ομόνοιας δείχνει μόνο την κορυφή. Αυτή η ομάδα είναι γεννημένη μόνο για την κορυφή. Η κορυφή δεν σημαίνει να είσαι πάντα πρώτος αλλά εκεί που επιτάσσει η ιστορία και το DNA της ομάδας μας. Ο στόχος τετράδα δείχνει αλλά πράγματα στο μυαλό μου. Ότι δεν πιστευεις σε αυτό που θα κτισεις ότι θα είναι ισοδύναμο με τους ανταγωνιστες σου τους οποιους γνωριζεις αλλά θα είσαι κάποιο επίπεδο πιο κάτω από αυτους και αυτό σύμφωνα με το μπατζετ που εχεις στα χέρια σου βαζεις τον στόχο τετράδα. Αυτό είναι μέγα λαθος γιατί έδω καθαρά αλλοιωνωμε εμεις οι ιδιοι το δικο μας Dna το οποιο δυστυχως κάθε χρόνο χάνεται και αυτό. Επιβάλλεται να βρούμε πίσω την χαμένη ταυτότητα μας το δικό μας DNA αυτό που αρμόζει στον ομονοιατη που μεγάλωσε γενιές με την στόφα του νικητή πάντα. Χάθηκε αυτή η νοοτροπία του νικητή τα τελευταία 9 χρόνια και πρέπει να επανέλθει.

Εν κατακλείδι η δήλωση στόχο τετράδας δεν κτύπησε καλά στα αυτιά του κόσμου της Ομόνοιας και καλό είναι να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας καθαρά. Μόνο με ψηλούς στόχους θα παεις στην κορυφή. Η πίεση φέρνει πάντα αποτελέσματα η μη πίεση φέρνει την χρονια που πέρασε να είσαι στο δεύτερο γκρουπ γιατί εκεί ήταν η πραγματική σου θέση. Τέλος με τον στόχο περί τετράδας δεν θα πετύχεις τον άλλο στόχο σου που είναι η επιστροφή του κόσμου πίσω στην ομάδα. Ο κόσμος θέλει πλέον στόχους κορυφής και όχι μίζερους στόχους που δεν αρμόζουν στην χρυσή ιστορία του ένδοξου σωματείου μας όπως είναι η δήλωση περί τετράδας".