ΛΟΥΦΤΝΕΡ: "Θέλω να κερδίσω τρόπαια με την Ομόνοια"

Ο Μίχαελ Λούφτνερ παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ομόνοιας.

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός μίλησε στο OFCTV για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του, τους λόγους που τον οδήγησαν στην ομάδα μας και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της Ομόνοιας.

“Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω την Ομόνοια που μου δίνει μια νέα ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο γιατί την περσινή σεζόν είχα έναν τραυματισμό. Για αυτό το λόγο δεν αγωνίστηκα σε τόσο πολλά παιχνίδια με την Κοπεγχάγη. Οπόταν, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στην Ομόνοια για αυτή την ευκαιρία”.

“Βρίσκομαι δύο μέρες στην Λευκωσία, πήγα στο ΓΣΠ και στο προπονητικό κέντρο, μίλησα με αρκετούς ανθρώπους της ομάδας και τα συναισθήματά μου είναι εξαιρετικά. Αυτός είναι και ο λόγος που συμφώνησα με τον Σύλλογο”.

Ποιος ήταν ο πιο σημαντικός λόγος που δέχθηκες την πρόταση της Ομόνοιας… “Ο πιο σημαντικός λόγος είναι όταν μίλησα με τον Αθλητικό Διευθυντή και τον προπονητή και μου έδειξαν πως θέλουν να πετύχουν τη νέα σεζόν”.

“Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκα στη Τσεχία και τη Δανία και θέλω να κερδίσω τρόπαια, να έχω επιτυχίες. Αυτός λοιπόν ήταν ο πιο σημαντικός λόγος για να υπογράψω σε αυτό τον Σύλλογο”.

Οι πρώτες σου εντυπώσεις για την Κύπρο… “ Καταρχήν υπάρχει πολλή ζέστη εδώ. Επειδή τα τελευταία δύο χρόνια έμεινα στη Δανία είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Επισκέφθηκα την πόλη και πιστεύω πως η Κύπρος είναι μια πολύ ωραία χώρα. Συνάντησα πολύ καλούς ανθρώπους και ανυπομονώ να ζήσω εδώ”.

Για τους στόχους της Ομόνοιας… “Αν θες να λέγεσαι μεγάλος Σύλλογος, τότε πρέπει να έχεις μεγάλους στόχους. Χωρις στόχους, δεν έχει πίεση και δεν αγωνίζεσαι όπως πρέπει”.

Τι να περιμένουν οι φίλαθλοι από τον ίδιο… “Είμαι ένας κεντρικός αμυντικός που παλεύω στο γήπεδο. Έχω σωματική δύναμη και πιστεύω ότι θα πετύχω κάποια γκολ είτε από κόρνερ είτε μέσω στατικών φάσεων”.