Συνέντευξη Πρέσλι στο KΕΡΚΙΔΑ: " Θα ήθελα να μείνω αν…" (βίντεο)

Ο Στίβεν Πρέσλι μιλάει αποκλειστικά στο kerkida.net για την φετινή πορεία της Πάφος fc στο πρωτάθλημα και το κύπελλο, για το δικό του μέλλον στην ομάδα, μας εξηγεί το τι θα πρέπει να αλλάξει η ομάδα τη νέα σεζόν και σχολιάζει την απουσία των Μπρουλς και Γκουλόν από το χτεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Για την γεύση που του αφήνει η φετινή χρονιά. Η Πάφος παρέμεινε στην Α’ κατηγορία και στο θεσμό του κυπέλλου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

“Καταρχήν πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο που ήταν η παραμονή στην Α’ κατηγορία και να βάλουμε τα θεμέλια για κάτι καλύτερο την επόμενη χρονιά. Βλέποντας όμως την απόδοση του Απόλλωνα και άλλων ομάδων που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, βλέπεις πόσο πρέπει να βελτιωθείς για να αρχίσεις να πλησιάζεις αυτό το επίπεδο. Η μεγάλη διαφορά που βλέπω για παράδειγμα ανάμεσα στον Απόλλωνα και σε εμάς είναι η δυναμική και αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει την ομάδα το καλοκαίρι”.

Για το αν έγιναν κάποιες συζητήσεις για το να παραμείνει στην ομάδα..

“Όχι ακόμα γιατί στις συζητήσεις που πρέπει να κάνουμε πρέπει να υπάρχουν δύο ουσιαστικά πλευρές, γιατί είμαι ένα φιλόδοξος προπονητής. Θέλω να δω συγκεκριμένα θέματα να μπαίνουν στην θέση τους πριν δεσμευτώ απόλυτα”.

Για το αν θα ήθελε να παραμείνει στον πάγκο της Πάφου.

“Θα ήθελα να μείνω αν οι τομείς στους οποίους εγώ ζήτησα κάποια πράγματα υλοποιηθούν”.

Για το τι θα πρέπει να αλλάξει η Πάφος του χρόνου..

“Πρέπει να αλλάξει η δυναμικότητα και η ενέργεια της ομάδας. Είμαι ένας προπονητής που θέλει να παίξει έντονο και πιεστικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα πρέπει να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα του προπονητή και πρέπει να έρθουν ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να κάνουν αυτά τα πράγματα”.

Για τους Μπρουλς και Γκουλόν που βρέθηκαν εκτός αποστολής από τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου..

“Για τον Μπρουλς και Γκουλόν προτίμησα να τους ξεκουράσω και υπήρχαν και κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών Το “ξεκαθάρισμα” για το ρόστερ θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες”. 

Για το αν θα κινηθούν στην κυπριακή αγώνα και για το αν του άρεσαν κάποιοι ποδοσφαιριστές.. 

“Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μoυ έκαναν εντύπωση στο κυπριακό πρωτάθλημα, όμως θα έχουμε αυτές τις μέρες νέο τεχνικό διευθυντή θα ξέρει τη δυναμική που χρειάζεται η ομάδα. Άσχετα αν θα είμαι εγώ στην ομάδα ή όχι, όποιος και να είναι θα δουλέψει στενά με τον τεχνικό διευθυντή”.

*Σχόλιο του Εκ.Τύπου για την παρουσία του Lars Hallengren στην Κύπρο: “ Πολύ πιθανόν τις επόμενες μέρες να έχουμε τον νέο τεχνικό διευθυντή”.