ΜΕΛΑΪΣΗΣ στο KERKIDA: "Ας μιλήσουν οι κάμερες/Δεν επιζητούμε τον οίκτο κανενός"

Ο διευθυντής του γραφείου τύπου της Πάφος fc, Πέτρος Μελαΐσης, μίλησε στην ιστοσελίδα μας www.kerkida.net για την χθεσινή ήττα της ομάδας. Εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για διαιτητικά λάθη και τοποθετείται για την ένταση που δημιουργήθηκε στις εξέδρες του “Στέλιος Κυριακίδης” ανάμεσα σε οπαδούς της Πάφου και τους ανθρώπους της Ανόρθωσης...

Για την χθεσινή ήττα… 

“Χάσαμε ένα παιχνίδι που αν δούμε τα στατιστικά είχαμε μηδέν αποκρούσεις. Αυτό δείχνει και την εμφάνιση της ομάδας. Προτρέπουμε όλους τους αναλυτές και τους στατιστικολόγους των αθλητικών εκπομπών να τοποθετηθούν για το πέναλτι που δικαιούμασταν και το ακυρωθέν γκολ της ομάδας. Ας μιλήσουν οι κάμερες και οι αναλυτές, ας κρίνουν αντικειμενικά τις φάσεις. Χάσαμε το ματς με μηδέν αποκρούσεις. Ας μας αφήσουν κάποιοι να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Δεν επιζητούμε τον οίκτο κανενός. Θέλουμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει, δίκαια, αντικειμενικά και καθαρά. Αν ρωτήσεις όλους τους εκπροσώπους των ομάδων αν η Πάφος αξίζει να είναι στην κατηγορία θα σου πουν πως ναι”.

Για την μέτρια αγωνιστική εικόνα της ομάδας…

“Μετά το -7 έγινε μια υπερπροσπάθεια από όλους στην ομάδα. Δεν ήταν εύκολο. Στο τέλος θα τα καταφέρουμε, είμαι σίγουρος για αυτό. Το ποδόσφαιρο παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους και είμαστε η ομάδα που το αποδεικνύει αυτό”.

Για την ένταση που δημιουργήθηκε στο τέλος με μερίδα οπαδων που επιτέθηκαν λεκτικά στον εκπρόσωπο τύπου της Ανόρθωσης Σάββα Πηλακούτα…

“Θεωρούμε ότι είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Σεβόμαστε την ιστορία της Ανόρθωσης και το τι εκπροσωπεί. Να θυμηθούμε παλιά όταν οι οργανωμένοι μας ανάρτησαν πανό στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” για την προσφυγιά. Η Αμμόχωστος είναι και για εμάς ιδέα. Είχαμε και έχουμε άριστες σχέσεις με την Ανόρθωση”.

Για την διακοπή του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με την ΕΝΠ…

“Τώρα έχουμε την διακοπή του πρωταθλήματος. Θα γίνει μια ανασύνταξη δυνάμεων και θα επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα απέναντι στην ΕΝΠ”.