"Τα Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ κρίνονται στο πάθος και τη θέληση"

Μεγάλο παιχνίδι αυτό το Σάββατο έχει να δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 καθώς θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γόητρο και η κορυφή καθιστούν πολύ σημαντικό τον αγώνα, καθώς στις πρώτες επτά αγωνιστικές οι δύο ομάδες έχουν το απόλυτο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει θέσει ως στόχο τη νίκη, που θα την φέρει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ο μέσος του «τριφυλλιού», Λεωνίδας Κονομής.

«Πιστεύω πως θα αποδώσουμε καλά το Σάββατο, όπως και σε κάθε αγώνα μέχρι τώρα. Σίγουρα στοχεύουμε στη νίκη και είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Συνήθως τα ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ κρίνονται στο πάθος και στη θέληση για τη νίκη. Έχουμε πίστη στην ομάδα μας και πιστεύουμε πως στο θα είμαστε οι νικητές. Από την αρχή της χρονιάς ο προπονητής μας πίστευε σε εμάς και μας βοήθησε έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε αυτή την πορεία και να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένα και προσγειωμένα για να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε ο Λεωνίδας Κονομής.

Όσο αφορά τις αλλαγές στην Ακαδημία και τις προσωπικές του φιλοδοξίες, ο αμυντικός μέσος των «πρασίνων» πρόσθεσε: «Έχω διαπιστώσει αρκετά πράγματα που βελτιώθηκαν φέτος στην Ακαδημία σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Ειδικά η δημιουργία του Elite Group στο οποίο συμμετέχω, πιστεύω πως δείχνει την πρόθεση της ομάδας να αναδείξει δικούς της ποδοσφαιριστές. Προσωπικά θέλω να δουλέψω σκληρά έτσι ώστε να ανέβω και να διακριθώ με την πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».

Ο αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο «Ηλίας Πούλλος» στις 14:30.