"Από εμάς θα κριθεί η έκβαση του αγώνα"

H Ομόνοια μέσα από την επίσημη σελίδα της στην ομάδας Κ17 με τον ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Καλλή να παραχωρεί δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Πάφο.

Την Πάφος FC φιλοξενεί αυτό το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 με μοναδικό στόχο τη νίκη για να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος.

Η ομάδα του Χάρη Καλλικά που σταδιακά βελτιώνει την απόδοση και τη βαθμολογική της θέση αναμένεται να έχει άλλο ένα δύσκολο αγώνα τον οποίο όμως θέλει να κερδίσει. Για παιχνίδι με την παφιακή ομάδα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Λεωνίδας Καλλής.

«Αναμένεται ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να επαναλάβουμε τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων και να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω πως θα κριθεί από εμάς η έκβαση του αγώνα. Στοχεύουμε σε ένα νικηφόρο σερί το οποίο θα μας επιτρέψει να πλασαριστούμε στο πρώτο γκρουπ ενόψει του δεύτερου γύρου. Θέλουμε να τερματίσουμε μέσα στις πρώτες θέσεις».

Ο εντός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 απέναντι στην Πάφο θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 12:00 στο «Ηλίας Πούλλος».