Ήττα και… όλα για όλα τη Δευτέρα! (Φώτος)

Την ήττα με 2-0 από την Ρωσία δέχθηκε η Εθνική μας ομάδα των Νέων στη 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19, στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας.

Ήταν καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί οι Ρώσοι και χάρις σε γκολ των Μοσκίσιεφ και Μασλόφ, στο τέλος του πρώτου και στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου αντίστοιχα πήραν τη νίκη. Η Εθνική μας είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στις αρχές του αγώνα με τον Λουκά ενώ το πάλεψε στο δεύτερο μέρος προσπαθώντας να μειώσει το σκορ.

Στο άλλο παιχνίδι η Λετονία, κέρδισε με 2-1 το Μαυροβούνιο στο Στέλιος Κυριακίδης.

Μετά τα σημερινά αποτελέσματα Ρωσία και Λετονία βρίσκονται στους τέσσερις βαθμούς και Μαυροβούνιο, Κύπρος στον ένα βαθμό. Στην επόμενη φάση θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες και το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει στο φινάλε της ερχόμενης Δευτέρας, με την Εθνική μας να κοντράρεται με τη Λετονία, και να έχει ακόμα ελπίδες για την πρόκριση.

H 3η και τελευταία αγωνιστική:

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου (11:00πμ)
Κύπρος – Λετονία
Ρωσία – Μαυροβούνιο

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

- Έναρξη

- Έχουν την κατοχή η Ρώσοι ενώ είχαν και μια καλή ευκαιρία μετά από εκτέλεση φάουλ

- 11' Απίστευτη ευκαιρία για την Εθνική μας με τον Κατσαντώνη να βγαίνει στην αντεπίθεση, να κάνει γύρισμα στον Λούκα σε εξαιρετική θέση μέσα στην περιοχή, με τον τελευταίο όμως να στέλει την μπάλα λίγο πάνω από την εστία!

19' Κεφαλιά του Αγκαλάροφ μέσα στην περιοχή η μπάλα περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Νικολάου!

22' Συνεχίζουν να έχουν την κατοχή οι Ρώσοι, με την ομάδα μας να μην μπορεί να κρατήσει την μπάλα

40' Χωρίς μεγάλες φάσεις το ματς

42' Καλή προϋπόθεση με τον Λουκά να μπαίνει από πλάγια στην περιοχή όμως πριν κάνει το γύρισμα η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

44' ΓΚΟΛ 1-0 για τη Ρωσία με μακρινό σουτ του Μοσκίσιεφ που αιφνιδίασε τον Νικολάου αφού η μπάλα κάπου κόντραρε αλλάζοντας λίγο πορεία. 1-0 το σκορ του πρώτου μέρους για τους Ρώσους.

- Έναρξη δεύτερου μέρους

55' Η Εθνική μας προσπαθεί να κυκλοφορήσει την μπάλα έτσι ώστε να βρει τους δρόμους προς την αντίπαλη εστία.

57' ΓΚΟΛ 2-0 για τη Ρωσία... Σέντρα από τον Τσεφ, ο Μασλόφ με εντυπωσιακό πλασέ στην περιοχή διπλασιάζει τα γκολ της ομάδας του.

70' Επικίνδυνη κάθετη από τον Μ. Ιωάννου, προλαμβαίνουν οι Ρώσοι

77' Ο Α. Κακουλλής έπεσε υπό πίεση του Ρώσου αμυντικού στην περιοχή, ο ρεφ δεν δίνει παράβαση. Στη συνέχεια σκληρό φάουλ στον Παρούτη, με την μπάλα να στήνεται σε καλή θέση για την Εθνική μας.

78' Εκτέλεση, η μπάλα στο τείχος και στην επαναφορά ο Παρούτης στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.

82' Σουτ του Παρούτη στην περιοχή η μπάλα άουτ!

83' Κίτρινη στον Παναγιώτη Λουκά για φάουλ.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η εντεκάδα του Νεόφυτου Λάρκου: Νικολάου, Σεργίου, Σιέλη, Παναγιώτου, Μαρτή (Μ. Ιωάννου 69'), Κωστή (Παρούτης 61'), Λουκά (Καραγιάννης 85'), Κατσαντώνη (Α. Κακουλλή 69'), Ηλία, Μάμα, Μιχαηλίδη

***Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μας που διεξήχθη την ίδια ώρα στο Στέλιος Κυριακίδης, Μαυροβούνιο - Λετονία 1-2