Ο απολογισμός στο Προαιρετικό των Κ14

 

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα στο Προαιρετικό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U14 ενόψει της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος.

Η Ομόνοια Λευκωσίας οδηγεί την κούρσα, όμως οι αποστάσεις από τις ομάδες που ακολουθούν είναι κοντινές και το τελικό σκηνικό θα διαμορφωθεί στις επόμενες αγωνιστικές. 

Η Ομόνοια διατηρήθηκε στην κορυφή μετά τη νίκη της στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου επί του ΑΠΟΕΛ με 2-0.

*Η Ομόνοια που βρίσκεται στους 38 βαθμούς μέχρι το φινάλε θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ (εκτός έδρας), την ΠΑΕΕΚ (εντός έδρας) και τον Εθνικό Άσσιας (εκτός έδρας).

*Στους 37 βαθμούς βρίσκεται η Δόξα Κατωκοπιάς που στην επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι της πάνω ζώνης. Ακολούθως η Δόξα θα παίξει με ΑΕΛ (εντός έδρας) και ΠΑΕΕΚ (εκτός έδρας).

*Η Ανόρθωση βρίσκεται στους 36 βαθμούς και θα αντιμετωπίσει διαδοχικά εκτός έδρας Εθνικό Άσσιας και ΑΕΚ και φινάλε εντός έδρας με αντίπαλο τον Άρη.

*Το ΑΠΟΕΛ που έμεινε στους 34 βαθμούς μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Κατωκοπιάς (εντός έδρας), το Διγενή Ακρίτα Μόρφου (εκτός έδρας)

*Ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου με 32 βαθμούς θα αγωνιστεί με Εθνικό Άχνας (εντός έδρας), με ΑΠΟΕΛ (εντός έδρας) και ΑΕΛ (εκτός έδρας).

Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία:
https://www.cfa.com.cy/Gr/competitions/8031570