Το Σωματείο Δρομέων “Περικλής Δημητρίου” διοργάνωσε την εκδήλωση για τον 20ο Ημιμαραθώνιο Δρόμου που ήταν αφιερωμένη στον Άδωνη Θεοχαρίδη και Ιωάννη Φαραζή.
Εκ μέρους του ΚΟΑ, ο κ. Τάσος Προκοπίου τόνισε στον χαιρετισμό του τη σημασία της εκδήλωσης στα αθλητικά δρώμενα του τόπου και την αμέριστη συμπαράσταση του προς το σωματείο.
“Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή που παρευρέθηκα σε ακόμα μια εξαιρετική εκδήλωση του Σωματείου "Περικλής Δημητρίου" στον 20ό Ημιμαραθώνιο Δρόμου, την οποία αφιέρωσε σε δύο ανθρώπους τον Άδωνη Θεοχαρίδη και Ιωάννη Φαραζή, των οποίων το έργο και η προσφορά τους στον αθλητισμό του τόπου μας, είναι σε όλους μας γνωστή και τέτοιες σημαντικές εκδηλώσεις αποτελούν το καλύτερο μνημόσυνο για αυτούς.
Η εκδήλωση, κάθε χρόνο κατατάσσεται πολύ ψηλά στη συνείδηση του Κυπριακού φίλαθλου κόσμου και γενικά όλων όσων εκτίμησαν την προσφορά και τη δράση τους.
Συγχαίρω τον αγαπητό φίλο Πρόεδρο του Σωματείου Δρομέων «Περικλής Δημητρίου» Σωκράτη Σωκράτους καθώς και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του για το ποικιλόμορφο έργο που επιτελούν στον Αθλητισμό του τόπου μας, γι αυτό και ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό σας για κάθε βοήθεια και στήριξη στο αξιόλογο έργο σας!”