Προημιτελικοί με υποσχέσεις στο Zonal Event – Women – Τα ζευγάρια

Δυνατά ζευγάρια ανέδειξε η οκτάδα του CEV Continental Tour – Zonal Event – Women που πραγματοποιείται στη Λεμεσό μετά την ολοκλήρωση των Ομίλων το πρωί του Σαββάτου 21 Ιουλίου 2018.

Τα ματς των προημιτελικών αρχίζουν στις 16:00 το απόγευμα με ένα δυνατό ζευγάρι αφού οι νικήτριες του Α Ομίλου Κωνσταντίνα Τσοπούλου – Δήμητρα Μαναβή από την Ελλάδα παίζουν με το πολύ καλό κυπριακό δίδυμο Βαλέρια Σιακκίδου – Γεωργία Χατζηδημητρίου που τερμάτισαν δεύτερες στον Β’ Όμιλο αφού έχασαν από τις Σκωτσέζες Μελίσσια Κούτς – Λιν Μπίτι.

Στις 16:45 είναι ορισμένος ο δεύτερος προημιτελικός όπου αγωνίζονται οι Νεφέλη Αντωνίου – Έλλη Λάσπου που με πολύ καλές εμφανίσεις τερμάτισαν δεύτερες στον Γ’ Όμιλο απέναντι στις νικήτριες του Δ Ομίλου τις αδελφές Νατάσα και Κατερίνα Γιασουμή.

Στις 17:30 στον τρίτο προημιτελικό θα αναμετρηθούν οι Τζωρτζίνα Κορντούν και Γεωργία Κωνσταντίνου που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του Ά Ομίλου με τις νικήτριες του Β Ομίλου Σκωτσέζες Μελίσια Κουτς και Λιν Μπίτι.

Το πρόγραμμα της ημέρας και η προημιτελική φάση ολοκληρώνεται με τον αγώνα που θα αρχίσει στις 18:15 με το κυπριακό ντέρμπι των Μαριότα Αγγελοπούλου – Μανωλίνας Κωνσταντίνου που καθάρισαν εύκολα τον Γ Όμιλο με τις Ντάρια Γκουσάροβα – Ζώγια Κωνσταντοπούλου που τερμάτισαν δεύτερες στον Δ’ Όμιλο. Σημειώνεται ότι στον πρωϊνό αγώνα για τον Δ’ Όμιλο η Ζώγια Κωνσταντοπούλου αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και η ομάδα της αποσύρθηκε.