Τα ποσά στις κούρσες της Τετάρτης

Η επόμενη ιπποδρομιακή συνάντηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Ιουλίου. Η ώρα έναρξης της ιπποδρομιακής συνάντησης έχει οριστεί στις 4.30 μ.μ.
 
Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει 8 ιπποδρομίες και τα παιχνίδια Pick 8, Pick 6 και Pick 4 θα λειτουργήσουν ως ακολούθως:
 
1η ιπποδρομία:  Pick 8
3η ιπποδρομία:  Pick 6
5η ιπποδρομία:  Pick 4
 
Κατά την ιπποδρομιακή συνάντηση της Τετάρτης μεταφέρονται τα ακόλουθα ποσά στα πιο κάτω παιχνίδια:
 
Pick 4    €5.526,83
Pick 6      Η Λέσχη εγγυάται ελάχιστο διανεμητέο ποσό      €7.390,56
Pick 8    Η Λέσχη εγγυάται ελάχιστο διανεμητέο ποσό    €27.991,75
 
 
To Σάββατο 20 Ιουλίου και την Κυριακή 21 Ιουλίου θα διεξαχθεί το 2ήμερο φεστιβάλ Curragh Festival στον Ιππόδρομο Curragh Ιρλανδίας.  Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την κλασική ιπποδρομία Tote Scurry Handicap (Premier Handicap), για ίππους 3 ετών και άνω,  την κλασική ιπποδρομία Minstrel Stakes (Group 2), για ίππους 3 ετών και άνω, και την κλασική ιπποδρομία Kerrygold Irish Oak, (Group 1), για φορβάδες 3 ετών. 
 
Το πρόγραμμα της Κυριακής 21 Ιουλίου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την κλασική ιπποδρομία Friarstown Stud Sapphire Stakes (Group 2), για ίππους 3 ετών και άνω και την κλασική ιπποδρομία Kilboy Estate Stakes (Group 2), για φορβάδες 3 ετών και άνω.
 
To Σάββατο 20 Ιουλίου θα διεξαχθεί η κλασική ιπποδρομία Weatherbys Super Sprint Stakes Cl2, για ίππους 2 ετών στον Βρετανικό Ιππόδρομο Newbury. 
 
To Σάββατο 20 Ιουλίου θα διεξαχθούν δύο κλασικές ιπποδρομίες Grade 3 στον Ιππόδρομο Kenilworth Νοτίου Αφρικής. 
 
Την Παρασκευή 19 Ιουλίου θα διεξαχθεί η επιχορηγημένη ιπποδρομία εις μνήμη Χαράλαμπου Σεραφείδη. 
 
Aπό Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας