Πρωτότυπη η 2η συνάντηση ΚΟΑ (Φώτος)

Μια πρωτότυπη και διαφορετική συνάντηση διοργάνωσε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού στα πλαίσια της προετοιμασίας για την 5η ετήσια Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού. 

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία»  στη Λευκωσία, παρευρέθηκαν πέραν των πενήντα εκπροσώπων των φορέων που θα συμμετέχουν ως διοργανωτές δράσεων, της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού. 

Πέραν της ενημέρωσης που έλαβαν οι συμμετέχοντες σχετικά με τη διοργάνωση της εκστρατείας, ο ΚΟΑ φέτος επέλεξε να καινοτομήσει διοργανώνοντας έναν πιο διαδραστικό τρόπο συμμετοχής στις συναντήσεις. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώθηκαν  διάφορες ομαδικές δραστηριότητες με στόχο την καλύτερη αλληλογνωριμία των συντελεστών του #BeActive, την ανάπτυξη της πρωτοβουλίας, της δημιουργικότητας, του ομαδικού πνεύματος και της συνεργασίας των συντελεστών της πανευρωπαϊκής εκστρατείας. 

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, η οποία  έχει θεσμοθετηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα διοργανωθεί στις 23 - 30 Σεπτεμβρίου 2019.   Ο ΚΟΑ, ως ο  Εθνικός Συντονιστικός Φορέας έχει τον γενικό συντονισμό για την υλοποίηση της εκστρατείας σε Παγκύπρια βάση.

Στη συνάντηση συμμετείχαν το μέλος του Δ.Σ. ΚΟΑ Λεόντιος Τσέλεπος, η εθνική συντονίστρια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού Ιωάννα Παρασκευοπούλου, ο διαχειριστής της εθνικής ιστοσελίδας Μάριος Χριστοδούλου και η δια βίου πρέσβειρα  της εβδομάδας Κάλλη Χατζηιωσήφ.

Ο ΚΟΑ ενημερώνει τους φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκστρατεία ως διοργανωτές δράσεων ότι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 31 Αυγούστου.