Ο Μιχάλης κάνει πραγματικότητα το όνειρό του (φώτο)

Ο 17χρονος Μιχάλης Παπανικολάου αντιπροσώπευσε την Κύπρο στους Διεθνείς Αγώνες Ιππασία 5* στην Ιταλία και κατέκτησε την πρώτη θέση δύο φορές. 

Κατά τη διάρκεια της πορείας του διαγωνίσθηκε στην Κύπρο, στο Λονδίνο και τον Ιούνιο πήγε στην Ιταλία και την Ολλανδία (σ.σ με το δικό του άλογο) και εκπροσώπησε επάξια την Κύπρο, με προπονητή τον Παναγιώτη Τσακτίρη και την ομάδα του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα. Τον Αύγουστο θα διαγωνισθεί στην Ελλάδα. 

Στο San Giovanni in Marignona στην Ιταλία κατέλαβε την 1η θέση δύο συνεχόμενες ημέρες, στους Αγώνες National Championship Horse Riviera Resort A5* σε αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων, στην κατηγορία του. 

Στην κορυφή της Ευρώπης συνεχίζει την πορεία του καθώς προκρίθηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ιππασίας Κύπρου να διαγωνισθεί στην Αθήνα, στο Μαρκόπουλο The Longines FEI Jumping Nations Cup Division 2 FINAL 2019, Athens Equestrian Festival 2019. 

Ο Μιχάλης κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και εκπροσωπεί την Κύπρο με τη στήριξη από την οικογένεια του.

***Γεννήθηκε στην Κάτω Λακατάμια. Οι γονείς του από την Κώμα του Γυαλού και από τη Λακατάμια. Φοιτά στο Λύκειο του Αγίου Γεωργίου. Από πολύ μικρή ηλικία ο Μιχάλης έδειξε το ταλέντο του και την αγάπη του στο άθλημα της Ιππασίας. Προκρίθηκε και βραβεύτηκε σε αγώνες που διεξήχθησαν στην Κύπρο κάτω από την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας.