«Είμαστε αουτσάιντερ αλλά θα κυνηγήσουμε την έκπληξη» (βίντεο)

Close

Ενώπιον μιας μεγάλης πρόκλησης βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα Νέων Futsal U19. Από την Τετάρτη μέχρι το Σάββατο θα αγωνιστεί σε όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Futsal της UEFA με στόχο την έκπληξη που δεν είναι άλλη από την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Αντίπαλοι της Εθνικής μας είναι το Αζερμπαϊτζάν, η Σλοβενία και η Ολλανδία. Πρώτος αντίπαλος την Τετάρτη στις 20:45 το Αζερμπαϊτζάν. Στην τελική φάση που θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στη Λετονία θα προκριθεί μόνη η πρώτη ομάδα του ομίλου. 

Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται από την UEFA διοργάνωση Νέων Futsal και σε αυτή την πρώτη διοργάνωση, η Εθνική μας έχει δείξει πως έχει την προοπτική να φτάσει μακριά. Να σημειωθεί ότι η Εθνική μας προκρίθηκε σε αυτή τη φάση μέσω προκριματικού ομίλου αποκλείοντας τον Ιανουάριο τη Σουηδία, το Σαν Μαρίνο και το Κόσσοβο με τρεις νίκες. 

"Βάσει της κατάταξης της UEFA, το Αζερμπαϊτζάν βρίσκεται στην ψηλότερη θέση και είναι το φαβορί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα. Κάναμε καλή προετοιμασία, στους αγώνες που δώσαμε μέχρι τώρα έχουμε οκτώ νίκες και μια ισοπαλία και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη" δηλώνει ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Χρυσόστομος Χρυστοστόμου. 

Δείτε το video με τις δηλώσεις του: