Θέση Πάπουτσου/Δήλωση

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Γιώργος Πάπουτσος μίλησε στο kerkida.net για την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ που είχε άδοξο τέλος...

«Πήγαμε όλοι στη συνεδρία διακηρύττοντας την ενότητα. Μετά την εισαγωγική μου ομιλία, δόθηκε το δικαίωμα να κάνουν όλοι παρεμβάσεις και μίλησαν για ενότητα.

Από πλευράς δικής μου, ως πρωτοβουλία καλής πρόθεσης, εισηγήθηκα να πάρουν τρεις θέσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή παιδιά που άνηκαν στο… στρατόπεδο του Χαράλαμπου Σκαπούλλη στις εκλογές. Δηλαδή, τις θέσεις του αναπληρωτή προέδρου και των δύο αντιπροέδρων (α΄ και β΄). 

Ωστόσο, εκεί που κυλούσαν όλα ομαλά και πηγαίναμε να «κλειδώσουμε» τον καταρτισμό σε σώμα του Δ.Σ, υπήρξε αντίδραση από τον Σωτήρη Βίκτωρος. Δεν αποδέχθηκε τη θέση του β΄ αντιπροέδρου και ζήτησε τη θέση του Γενικού Γραμματέα, προτείνοντας τον Χαράλαμπο Γεωργίου για β΄ αντιπρόεδρο. Εκεί υπήρξε αντίδραση από μένα, καθώς διαπιστώθηκε η ενότητα για την οποία διακήρυτταν δεν ήταν πραγματικότητα αλλά ήθελαν να πάρουν σχεδόν όλες τις θέσεις της Εκτελεστικής.

Κατά τη διαδικασία εγώ πρότεινα ότι για σκοπούς ορθής λειτουργίας του Δ.Σ, οι θέσεις του Γενικού Γραμματέα και του ταμία να είναι άτομα τα οποία είναι πλησιέστερα προς εμένα. Υπήρξε αποδοχή όταν έκανα αυτή την εισήγηση. 

Δεν θεωρώ αντίπαλους τους υπόλοιπους. Είχα αναφέρει και πριν την Εκλογική Συνέλευση, ότι θα είναι μια φιλική εκλογική διαδικασία.  

Ελπίζω ότι θα κάνουν δεύτερες σκέψεις. Η πρόταση είναι κάτω στο τραπέζι. Σε αντίθετη περίπτωση, θα συγκαλέσω Έκτακτη Γενική Συνέλευση να ενημερώσω τα μέλη ή δημοσιογραφική διάσκεψη να μιλήσω για τα τεκταινόμενα στον χώρο. Θέλω να είμαι συναινετικός. Αυτό είναι ξεκάθαρο».

Διαβάστε επίσης: ΑΥΤΑ έγιναν και ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ η συνεδρία/OΛΕΣ οι πληροφορίες