"Μαλλιά - κουβάρια" σε ομάδα μπάσκετ/Παίκτης χούφτωσε μαζορέτα! (Βίντεο)

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση ενός καλαθοσφαιριστή να τσιμπήσει τα οπίσθια μαζορέτας κατά τη διάρκεια ενός αγώνα για τη ρωσική Super League στο μπάσκετ.

Μια ρωσική ομάδα καλαθοσφαίρισης υπερασπίζεται τον αρχηγό της ύστερα από τη δημοσίευση ενός βίντεο που εμφανίζει τον παίκτη να χαϊδεύει τα οπίσθια μίας μαζορέτας κατά τη διάρκεια πρόσφατου παιχνιδιού. Όπως αναφέρει το RT, η ομάδα δήλωσε ότι ο παίκτης απλώς «μετακίνησε ευγενικά» την χορεύτρια από το δρόμο του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο παιχνίδι της «Ufimets» εναντίον της AltaiBasket στο Barnaul της Σιβηρίας για τη ρωσική Σούπερ Λιγκ στο μπάσκετ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Μετά το παιχνίδι, το οποίο κέρδισε η Ufimets 76:69, ο Ισάκοφ πανηγύριζε στο πλάι του γηπέδου με τους συμπαίκτες του, ενώ οι μαζορέτες της γηπεδούχου ομάδας εκτελούσαν χορευτικά. Ο Ισάκοφ, καθώς περπατούσε επιστρέφοντας στο κέντρο του γηπέδου, εμφανώς απλώνει το δεξί του χέρι για να χαϊδέψει τα οπίσθια μίας από τις μαζορέτες.

Η χορεύτρια προφανώς ταράχτηκε από την πράξη του καλαθοσφαιριστή, ωστόσο κατάφερε να συνεχίσει το πρόγραμμά της. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sport24, κατήγγειλε αμέσως στον προπονητή της το περιστατικό, ενώ οι αντιπρόσωποι της ομάδας καθώς και η Ρωσική Ομοσπονδία Μπάσκετ έχουν επίσης ενημερωθεί για το βίντεο.

Ωστόσο, η Ufimets προσπάθησε να μειώσει τη σημαντικότητα του συμβάντος, ισχυριζόμενη ότι ο Ισάκοφ απλώς επιδίωξε να μετακινήσει απαλά την μαζορέτα, η οποία μπλόκαρε τη διαδρομή του, για να φτάσει στο γήπεδο.

«Οι μαζορέτες μετά το παιχνίδι μπλοκάρουν τη διαδρομή των παικτών προς το κεντρικό κύκλο… Για να περάσει στο κέντρο, ο αρχηγός της ομάδας έπρεπε να μετακινήσει ευγενικά μία από τις μαζορέτες», ανέφερε η ομάδα σε μια δήλωση στην ιστοσελίδα της.

Ο Ισάκοφ είναι παντρεμένος με Ρωσίδα παίκτρια βόλεϊ, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.