Ο Μέντες "υπογράφει" για παραμονή του Μουρίνιο στην UTD!

Την ώρα που οι φήμες περί απομάκρυνσης του Ζοζέ Μουρίνιο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οργιάζουν, ο μάνατζερ του Πορτογάλου τεχνικού τις διέψευσε με τρόπο δυναμικό και... ασυνήθιστο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βρεθεί στο -18 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι και στο -8 από την προνομιούχο 4η θέση της Premier League (δίνει το τελευταίο εισιτήριο για το νέο UCL) μετά από 15 αγωνιστικές, ωστόσο ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν το κουνάει... ρούπι από το "Ολντ Τράφορντ".

Για αυτό προσυπογράφει ο μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος μεσω του γραφείου μάνατζερ "Gestitufe" στο οποίο είναι επικεφαλής, έδωσε δημόσια στήριξη στον Πορτογάλο τεχνικό μέσω γραπτής ανακοίνωσης.

"Υπάρχει φημολογία για αποχώρηση του Ζοζέ Μουρίνιο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι εντελώς αναληθή. Ο Ζοζέ είναι πολύ χαρούμενος στο σύλλογο και ο σύλλογος είναι πολύ χαρούμενος με αυτόν. Έχει ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι πλήρως αφοσιωμένος στο σύλλογο για το χτίσιμο ενός συμπαγούς νικηφόρου πλάνου", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται πως μετά την ισοπαλία με την Σαουθάμπτον ο Μουρίνιο είχε δηλώσει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται θαύμα για να βγει στο Champions League της νέας σεζόν, με την "Sun" να αναφέρει πως οι "κόκκινοι διάβολοι" είναι έτοιμοι να δώσουν 40.000.000 λίρες στην Τότεναμ για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με την απουσία της ομάδας από το νέο UCL να τους επιτρέπει να απαλλαγούν ευκολότερα από το συμβόλαιο του Μουρίνιο...