«Πάντα πίστευα πως θα επανέλθει ο Ρούνεϊ»

Στο χατ τρικ που σημείωσε ο Ρούνεϊ στάθηκε μετά το 0-4 επί της Μπριζ, ο Φαν Χάαλ...

Ότι δεν έχασε ποτέ την πίστη του στον Γουέιν Ρούνεϊ τόνισε ο Φαν Χάαλ μετά την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο τεχνικός των «κόκκινων διάβολων», τόνισε πως πάντα προσπαθούσε να δίνει δύναμη στον Ρούνεϊ και να του δείχνει πως πιστεύει σε εκείνον και τελικά τα κατάφερε.

«Πάντα προσπαθούσα να του δίνω να καταλάβει πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που χρειαζόμαστε, αλλά ήμουν σίγουρος πως ο Γουέιν που έχει μια ισχυρή νοοτροπία και είναι ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου, θα επιστρέψει στα γκολ. Το απέδειξε αυτό κόντρα στη Μπριζ, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος», ήταν τα λόγια του.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην πρόκριση, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να προκριθούμε. Χρειαζόμαστε περισσότερες νίκες όπως αυτή, με τόσα γκολ και ανέπαφη την εστία μας».