Στον προσεχή επαναληπτικό της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε ο Τσάβι, είτε ο Φρανκ Λάμπαρντ, θα παίξουν για τελευταία φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!
Ιδιαίτερη θα είναι η ρεβάνς του «Καμπ Νόου» ανάμεσα στις Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι, αφού, δύο θρύλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και φυσικά των ομάδων τους, ανάλογα με την κατάληξη της κόντρας των δύο συλλόγων, κατά πάσα πιθανότατα θα έχουν παίξει για τελευταία φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Οι «πολίτες» είναι αυτοί που βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά το εις βάρος τους 2-1 στο Μάντσεστερ και καλούνται να κάνουν υπερπροσπάθεια και να υπεβάλλουν εαυτούς αν θέλουν να συνεχίσουν στο θεσμό.
Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα και αυτό... ευνοεί τον Τσάβι που φέτος παίζει για τελευταία χρονιά στον σύλλογο της Βαρκελώνης!
Το παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι το τελευταίο στο Τσάμπιονς Λιγκ για έναν εκ των Λάμπαρντ και Τσάβι στον θεσμό.
Και μάλιστα, ίσως να μη χρησιμοποιηθούν καν από τους προπονητές τους!
Ο Άγγλος χαφ αναμένεται να μετακινηθεί στο MLS και να παίξει στη New York City, ενώ, ο Ισπανός ομολόγός του φέρεται να έχει συμφωνήσει με ομάδα του Κατάρ για να συνεχίσει την καριέρα του, δίχως να αποκλείει το ενδεχόμενο να περάσει και από τις ΗΠΑ για ορισμένες νέες ποδοσφαιρικές εμπειρίες.
Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για την τελευταία τους χρονιά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο...
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr