Μετά από οκτώ σερί αποτυχημένα αποτελέσματα η Ίντερ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-1 της Λάτσιο στη Ρώμη στο ματς που έριξε την αυλαία της 37ης αγωνιστικής στη Seria A, σε μια νίκη ωστόσο που δεν έχει κανένα αντίκρισμα.
Στο «Ολίμπικο», η Λάτσιο, εμφανώς απογοητευμένη από την απώλεια του Κυπέλλου Ιταλίας, μπήκε δυνατά στην αναμέτρησ και προηγήθηλε με πεναλτι του Μπαλντέ στο 28ο λεπτό.
Στην συνέχεια όμως, έδωσε χώρο στην Ίντερ και οι «νερατζούρι» το αξιοποίησαν. Μέσα σε έξι λεπτά έφεραν «τούμπα» το ματς με τους Αντρεόλι (31') και το αυτογκόλ του Χόεντ (37') πήρε προβάδισμα στο σκορ με 2-1.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 74' ο Έντερ. Στο ματς δεν έλειψαν τα νεύρα με τους «λατσιάλι» να ολοκληρώνουν με εννέα παίκτες λόγω αποβολών των Μπαλντέ (66') και Λούλιτς (78').
Πλέον, η Λάτσιο παραμένει 4η αλλά μόλις ένα βαθμό μπροστά από την Αταλάντα και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Όσον αφορά την Ίντερ στους 59 βαθμούς και την 7η θέση, σε μια καταστροφική σεζόν για τους Μιλανέζους.