Στα ρηχά ο Γιάννης, ήττα για Μπακς

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μένει μακριά από τον καλό του εαυτό, οι Μπακς γνώρισαν την ήττα από τους βελτιωμένους Πέισερς με 94-91.

Ο διεθνής φόργουορντ έμεινε για 32:45 στο παρκέ, τελειώνοντας το παιχνίδι με 6 πόντους (2/6 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 2/2 βολές), 4 ριμπάουντ και ισάριθμα κοψίματα, με τους Μπακς να βρίσκουν σκορ μόνο από τον Μπράντον Νάιτ (20 πόντους) και με το double-double του Πατσούλια (12 πόντους και 14 ριμπάουντ) να μην είναι αρκετό για να αποφύγουν την ήττα από την Ιντιάνα.

Η Ιντιάνα, με το Ρόι Χίμπερτ να κυριαρχεί κάτω από τα καλάθια (18 πόντους) και τον Σι Τζεϊ Μάλις (22 πόντους) να... μπαίνει στα παπούτσια του Τζορτζ, είχαν ό,τι χρειαζόταν για να πάρουν την νίκη, παρόλο που βρέθηκαν στο -7 στο ημίχρονο. Η εξαιρετική τους αμυντική δουλειά όμως στην τρίτη περίοδο, περιόρισε το Μιλγουόκι στους 15 πόντους και προσπέρασαν για να κρατήσουν το προβάδισμά τους μέχρι το φινάλε.

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ: Αντετοκούνμπο 6 (2/6δίπ., 0/2τρ., 2/2β., 4ρ., 2λ., 4κοψ.), Ο'Μπράιαντ, Πατσούλια 12 (14ρ.), Μίντλετον 11, Νάιτ 20, Ντάντλεϊ 9, Χένσον 14 (10ρ.), Μέιγιο 11, Μπέιλες 6, Μάρσαλ
ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ: Χιλ 7, Γουέστ 6, Χίμπερτ 18, Στάκι 11, Σλόαν 10, Μάιλς 22, ΆΛεν 6, Κόπλαντ, Σκόλα 14

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr