All Star Game: Όλα όσα έγιναν στην γιορτή του μπάσκετ με τον Γιάννη captain! (φώτος)

Το All Star Game 2019 της Σάρλοτ ανήκει στο παρελθόν και το gazzetta.gr μάζεψε και σας παρουσιάζει όλα όσα έγιναν σε ακόμα μια γιορτή του μπάσκετ.

H Σάρλοτ φόρεσε τα καλά της και υποδέχτηκε το 68ο All Star Game της ιστορίας με τους ΛεΜπρον Τζέιμς και Γιάννη Αντετοκούνμπο να παρουσιάζουν τις ομάδας τους και να «μπαίνουν» στην γιορτή του μπάσκετ με την καλύτερη διάθεση.

Οι παρουσιάσεις των δύο ομάδων ήταν εντυπωσιακές, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο πρώτος που άνοιξε τον χορό, αφού δικό του κάρφωμα ήταν το πρώτο του αγώνα.  Οι μοναδικές φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη και οι περισσότερες από αυτές είχαν πρωταγωνιστή τον ηγέτη του Μιλγουόκι. Την παράσταση «έκλεψε» η σκαστή πάσα του Στεφ Κάρι στον αρχηγό του για να απογειωθεί και να καρφώσει δυνατά ο «Greek Freak» και να κάνει ίσως την φάση της βραδιάς για το All Star Game. Στο ημίχρονο φτάσαμε με 20άρα του Αντετοκούνμπο και το παιχνίδι να πηγαίνει εξαιρετικά για την Team Giannis.

Από την άλλη πλευρά Ουέιντ και ΛεΜπρον θυμήθηκα τα... παλιά και αποφάσισαν να προσφέρουν θέαμα, κάνοντας την... τελευταία τους συνεργασία μέσα στο ίδιο παρκέ. Κάπου εκεί η Team Lebron «ξύπνησε» και τελικά πήρε την νίκη με 178-164.

Ο Έλληνας σταρ του ΝΒΑ τέλειωσε το ματς με 38 πόντους, ενώ η γιορτή του μπάσκετ είχε MVP τον Κέβιν Ντουράντ. Νοβίτσκι και Ουέιντ ξεχώρισαν με την παρουσία τους στο παρκέ της φετινής διοργάνωσης, ενώ ο τεράστιος MJ παρέδωσε την σκυτάλη για το επόμενο All Star Game που θα γίνει στο Σικάγο.

«Αγαπώ τα πάντα σε σένα. Είσαι ξεχωριστός, φίλε», ήταν η ατάκα του «Βασιλιά» στον... Γιάννακη μας και η υπερηφάνεια για όλους δεν θα μπορούσε να είναι σε υψηλότερο σημείο.