Σε mood... πλέι οφ ο αποφασισμένος Λεμπρόν

Ο «φόβος» απουσίας των Λέικερς και του Λεμπρόν Τζέιμς από τα πλέι οφ έχει βάλει μεγάλη πίεση στο Λος Άντζελες, με τον ηγέτη της ομάδας να προειδοποιεί πως μπήκε σε mood... post season.

Οι «λιμνάνθρωπο» δίνουν σημαντικό αγώνα τα ξημερώματα της Παρασκευής κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς και με ρεκόρ 28-29 ειδικά στο «Staples Center» δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Αυτό επεσήμανε με τα λεγόμενά του και ο Λεμπρόν Τζέιμς ο οποίος μάλιστα προειδοποίησε για την κατάσταση και τον βαθμό συγκέντρωσης στην ομάδα του.

«Ενεργοποιήθηκε η ένταση μου για τα πλέι οφ. Προφανώς θα θέλαμε πολύ να πετυχαίναμε περισσότερες νίκες όσο ήμουν εκτός δράσης (έξι εβδομάδες, 18 ματς), αλλά δεν συνέβη. Θα είμαι κάπως διαφορετικός από εδώ και πέρα, λίγο νωρίτερα από ότι μου αρέσει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια» τόνισε ο «βασιλιάς» που αριθμεί οκτώ συνεχόμενες παρουσίες σε τελικούς του ΝΒΑ και 13 σερί προκρίσεις σε πλέι οφ για να προσθέσει στην συνέχεια:

«Ο στόχος, η δουλειά μας είναι να προκριθούμε στην postseason. Αυτός ήταν από την αρχή της σεζόν και παραμένει ο ίδιος. Δουλεύουμε σκληρά για να φτάσουμε ως εκεί».