Ο Γιώργος Λιλλήκας αποκάλυψε ότι το άτομο που τον προσέγγισε για να του προσφέρει ανταλλάγματα, με σκοπό την απόσυρση της υποψηφιότητας του από τις Προεδρικές Εκλογές είναι αντιπρόσωπος του επιτελείου Παπαδόπουλου.
Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «Η Επικαιρότητα Αλλιώς» του Άστρα, ο υποψήφιος για την Προεδρία, Γιώργος Λιλλήκας ανέφερε ότι η προσπάθεια εξαγοράς της υποψηφιότητας του έγινε “δια αντιπροσώπου του επιτελείου του υποψήφιου”, ενώ έκανε τη δημόσια καταγγελία γιατί “πρέπει να προασπιστούμε το ήθος σε αυτές τις εκλογές”.
Επιπλέον, ο κ. Λιλλήκας είπε ότι δεν προτίθεται να δώσει στοιχεία στον Γενικό Εισαγγελέα, καθότι δεν προκύπτει ποινικό αλλά ηθικοπολιτικό αδίκημα.
“Το να μεταφέρουμε στον πολιτικό βίο και να διευρύνουμε την κουλτούρα των συναλλαγών πίσω από κλειστές πόρτες, ουσιαστικά υποσκάπτουμε τους δημοκρατικούς θεσμούς. Μέχρι σήμερα, κάποιοι αρκούνταν στο να τάσσουν υπουργεία και να κάνουν συναλλαγές για εναλλαγή στην Προεδρία ή στο Βουλευτικό αξίωμα με στόχο την εξασφάλιση μιας πολιτικής στήριξης. Τώρα έχουμε ξεφύγει και από αυτό το πλαίσιο”, συμπλήρωσε ο κ. Λιλλήκας.