Η Μελάνια απαντά για την πορνοστάρ....

Μετά τα τελευταία δημοσιεύματα που θέλουν την Μελάνια Τραμπ να μένει σε απόσταση από το σύζυγό της και για την υπόθεση με την πορνοστάρ το γραφείο της πρώτης κυρίας αναφέρει πως πρόκειται για «λανθασμένες και ψεύτικες πληροφορίες».

Οι «κακοί» δημοσιογράφοι και ο «πόλεμος» που κάνουν στο σύζυγό της και πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, κρύβονται πίσω από τις φήμες που κυκλοφόρησαν αναφορικά με τη σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με πορνοστάρ, σύμφωνα με όσα δήλωσε η εκπρόσωπος της «πρώτης κυρίας» Μελάνια Τραμπ.

Η πορνοσταρ-πέτρα του σκανδάλου

Αρκετές ημέρες μετά το ξέσπασμα του «σκανδάλου» και αφού οι φήμες εντάθηκαν μετά την ακύρωση του ταξιδιού της Μελάνια Τραμπ στο Νταβός, η «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ «σπάει» τη σιωπή του και μέσω της εκπροσώπου της, σχολιάζει τα δημοσιεύματα.
Η εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ δικαιολόγησε την ακύρωση του ταξιδιού στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στην Ελβετία με τη φράση «θέμα προγραμματισμού και υλικοτεχνικής υποστήριξης».

Η «πρώτη κυρία» φέρεται να έμεινε λίγα βράδια σε ξενοδοχείο στην Ουάσιγκτον.