Σε 5ωρη επέμβαση υποβλήθηκε ένα 12χρονο αγόρι μετά από σοβαρό τραυματισμό του όταν εξερράγη το κινητό του τηλέφωνο.
Σύμφωνα με κινεζικά ΜΜΕ ο 12χρονος πήγε να πιάσει το κινητό του τηλέφωνο μάρκας Hua Tang VT-V59 όταν αυτό εξερράγη με αποτέλεσμα να χάσει τον αντίχειρα του δεξιού του χεριού αλλά και να τυφλωθεί στο δεξί μάτι.
Οι ακτινογραφίες του 12χρονου δείχνουν το μέγεθος των τραυμάτων του αφού ο αντίχειρας του κόπηκε με και το μάτι του τραυματίστηκε από ένα κομμάτι πλαστικό.

Η αδερφή του είπε ότι άκουσε το μεγάλο θόρυβο και είδε το 12χρονο, να έχει χάσει τις αισθήσεις του, και να είναι γεμάτος με αίματα.
Η μητέρα του αγοριού αποκάλυψε ότι το κινητό ήταν «ηλικίας» δύο ετών και του το είχε δώσει η ίδια όταν αγόρασε ένα καινούργιο smartphone.

