Εν ψυχρώ ήταν η δολοφονία του 47χρονου ομογενή από τη Γεωργία στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης σε ταβέρνα της Γερμασόγειας. Οι δράστες χτύπησαν από κιόσκι το οποίο βρισκόταν δίπλα από την ταβέρνα όταν το θύμα βγήκε έξω.
Τρεις σφαίρες στην ουσία «γάζωσαν» τον 47χρονο ο οποίος βρέθηκε στην ταβέρνα για να φάει με άλλα δυο πρόσωπα. Οι πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας αναφέρουν ότι το κίνητρα της δολοφονίας είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Η ανακριτική ομάδα άρχισε ήδη τη λήψη καταθέσεων ενώ κλειδί θα αποτελέσουν τα όσα θα πουν τα δυο πρόσωπα που ήταν μαζί με τον 47χρονο. Εξάλλου, κάμερες που βρίσκονται σε κοντινό σημείο από την ταβέρνα κατέγραψαν κάποια δεδομένα τα οποία θα μελετήσουν οι ανακριτές.Εξάλλου, άρχισε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.