Ακόμα δύο νέοι έχασαν τη ζωή τους σ...

Άλλλο ένα δυστύχημα είχε την τραγική κατάληξη να χάσουν άνθρωποι τη ζωή τους και συγκεκριμένα δύο νέοι ηλικίας 20 και 24 ετών.

Σήμερα τα ξημερώματα, σε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στη Λεμεσό έχασαν τη ζωή τους ο Μαρίνος Κωνσταντίνου, 20 ετών και ο ΝικόλαςΠέρικος, 24 ετών και οι δύο από τη Λεμεσό.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στη 1.40π.μ.  στην οδό Ομονοίας στη Λεμεσό, όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο νεαροί, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας της, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να συρθεί στο έδαφος. Ακολούθως προσέκρουσε διαδοχικά σε πάσσαλο φωτισμού και σταθμευμένο αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε.

Οι δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.