Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 49χρονος από την Ελλάδα, ο οποίος φαίνεται να τραυματίστηκε από πτώση, λόγω μέθης.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας. Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, 30 λεπτά πριν τον εντοπισμό του 49χρονου στην άμμο, αυτός είχε θεαθεί να κάθεται σε παγκάκι πλησίον του σημείου όπου βρέθηκε, έχοντας συμπτώματα μέθης.
Μέχρι στιγμής εικάζεται ότι τα τραύματα του άνδρα προκλήθηκαν από πτώση αφού από το σημείο όπου καθόταν μέχρι το σημείο στην παραλία όπου εντοπίστηκε, υπάρχει υψομετρική διαφορά.
Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται από την Αστυνομία και με το πρώτο φως της ημέρας θα διενεργηθούν περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο άνδρας.
Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.