Εντατικά δουλεύουν, τις τελευταίες ώρες, τα μεταγραφικά στην ΑΕΚ με την περίπτωση του Ορλάντο Σα να είναι αυτή τη στιγμή ο βασικός στόχος για την επίθεση.
Υπάρχει όμως και η θέση του εξτρέμ που θα καλυφθεί. Υπάρχει η περίπτωση του Ούκρα, υπάρχει όμως κι αυτή του Αλβάρο Βαδίγιο. Ο 21χρονος παίκτης της Μπέτις είναι μέσα στις βασικές επιλογές των ανθρώπων της ΑΕΚ, οι οποίοι έχουν εντείνει τις επαφές τους τις τελευταίες ώρες προσπαθώντας να ξεκαθαρίσουν τις συνθήκες και να κλείσουν τη μεταγραφή. Στην ΑΕΚ πιστεύουν πως ο Βαδίγιο είναι παίκτης με παρόν και πολύ περισσότερο μέλλον και γι’ αυτό τον θέλουν στο ρόστερ από τώρα.
Όπως προείπαμε πλην του Βαδίγιο υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών για τη θέση του εξτρέμ, τις οποίες θα προχωρήσουν στην ΑΕΚ εφόσον δεν τελειώσει άμεσα εκείνη του Βαδίγιο.