Ακόμη και μέσα στη μέρα είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπρούνο Ζουκουλίνι στην ΑΕΚ. Δανεισμό με... προοπτική συζητούν Ένωση και Μάντσεστερ Σίτι.
Μέσα στη μέρα αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση του Μπρούνο Ζουκουλίνι. Οι συζητήσεις της ΑΕΚ με την Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο, ενώ για το τυπικό της υπόθεσης η Ένωση έστειλε το πρωί και εγγράφως την προσφορά της για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, η οποία -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των όσων έχουν συζητήσει οι δύο σύλλογοι τις τελευταίες ώρες.
Όλα δείχνουν ότι οι επαφές των δύο πλευρών να κορυφωθούν κατά τη διάρκεια της μέρας και είναι πολύ πιθανό να είναι άμεση η θετική κατάληξη του θέματος. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι απίθανο σε αυτή τη συμφωνία να δίνεται η δυνατότητα στην ΑΕΚ να διατηρήσει τον Ζουκουλίνι για ακόμη έναν χρόνο, αν το επιθυμεί το προσεχές καλοκαίρι.