(ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) "Τα γεννητικά σας όργανα είναι τόσο μεγάλα που μας τα επιδεικνύατε κάθε λεπτό"

Η ΕΛΗΑ Λυθροδόντα απαντάει στις κατηγορίες της Α.Ε.Ν Αγίου Γεωργίου Βρυσούλλων Αχερίτου για τον αγώνα του Σαββάτου. Μέσα από την ιστοσελίδα μας www.kerkida.net διαβάστε την θέση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εληάς.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

Είναι με έκπληξη που διαβάζουμε την ανακοίνωση σας κύριοι της Α.Ε.Ν και μας προκαλεί πραγματικά θαυμασμό το πως ονειροπολείτε ή το πώς εθελοτυφλείτε.

Ψεύδεστε ασύστολα και μάλιστα με βαριές κατηγορίες. Φαίνεται πως τα γεννητικά σας όργανα που μας παρουσιάζατε σε όλο το παιχνίδι είναι αρκετά μεγάλα, τόσο μεγάλα που θέλατε να μας τα επιδεικνύετε κάθε λεπτό. Φαίνεται πως τα μαθήματα καράτε που κάνετε στο χωριό σας πιάνουν τόπο καθώς και στο πρώτο παιχνίδι που αγωνιστήκαμε στείλατε 2 ποδοσφαιριστές μας στο νοσοκομείο.

Φαίνεται πως δεν γνωρίζετε ποιες ομάδες σας περιμένουν για να σας φιλοξενήσουν και να σας ανταποδώσουν την τέλεια φιλοξενία που είχαν κοντά σας. Επίσης μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως αναφέρεστε και στον επόπτη του αγώνα που μας ακύρωσε καθαρό τέρμα, διαιτησία μάλιστα που το σωματείο μας προέβη σε καταγγελία.

Κύριοι λέτε για επίθεση από επίτροπο της ΕΛΗΑΣ στον προπονητή σας ότι δήθεν τον χτύπησε στο πρόσωπο. Θα σας παρουσιάσουμε το φύλλο αγώνος κύριοι για να δείτε ποιος χτύπησε ποιον και να δουν όλοι τους τα ψέματα σας.

Βαριές είναι οι κατηγορίες σας για προπηλακισμούς με ξυλά, κούσπους και φτυάρια. Μα έγιναν όλα αυτά και δεν τραυματίστηκε κανείς; Φαίνεται ότι ή βλέπετε ταινίες τρόμου στο χωριό σας ή ζείτε στον κόσμο το δικό σας.

Το σωματείο μας επιφυλάσσει τα δικαιώματα του απέναντι σας για τις ψευδείς σας κατηγορίες και να είστε σίγουροι επειδή στο τέλος της επιστολής σας αναφέρεστε πως εύχεστε και μας περιμένετε για να μας ανταποδώσετε τη φιλοξενία, δυστυχώς για εσάς δεν θα βρεθούμε σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους καθώς η ομάδα μας θα αγωνίζεται στην 3η κατηγορία αλλά σας υποσχόμαστε πως θα βρεθούμε στις αίθουσες του δικαστηρίου εκεί που θα καλεστείτε να πείσετε για τις ψευδείς σας κατηγορίες.

Φίλοι αναγνώστες σας αποστέλλουμε και το φύλλο αγώνος του παιχνιδιού για να δείτε όλοι ποιος γρονθοκόπησε ποιον.

ΕΛΗΑ 1919

100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ