ΚΟΥΠΟΝΑΚΙΑΣ: Ξανά ταμείο με απόδοση 5.66!

Μετά το 4/6 την προηγούμενη βδομάδα, ο "Κουπονάκιας" επέστρεψε με 3/3 χθες και συνολικά μετρά 7 επιτυχημένα σημεία από τα τελευταία 9 που έχει προτείνει.

Χθες είχε "δώσει" από την Ευρωλίγκα νίκη της Ανατολού Εφές επί της Φενέρμπαχτσε, νίκη της ΤΣΣΚΑ επί της Ρεάλ με Χάντικαπ +2,5 και από το πρωτάθλημα Χιλής, νίκη της Ουνιβερσιτάδ Κατολίκα επί της Αντοφαγκάστα (ΕΔΩ οι προτάσεις του).

Στο τουρικό ντέρμπι για την Ευρωλίγκα, πήγε κόντρα στο... ρεύμα και πρότεινε νίκη της Εφές η οποία κέρδισε την Φενέρ με 92-73 και το σημείο που είχε απόδοση 2.25 στην Parimatch, επιβεβαιώθηκε.

Στο άλλο ματς της Ευρωλίγκας, η ΤΣΣΚΑ κέρδισε την Ρεάλ με 95-90 (απόδοση 1.70 το Χάντικαπ +2,5 που πρότεινε ο Κουπονάκιας).

Τέλος στην Χιλή, η Ουνιβερσιτάδ Κατολίκα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και κέρδισε την Αντοφαγκάστα εύκολα με 5-1 (απόδοση 1.48).

Συνολικά η πρόταση του "Κουπονάκια" είχε συνολική απόδοση 5.66 στην Parimatch και οδήγησε στο ταμείο όσους εμπιστεύτηκαν την ανάλυσή του!

Αποκλειστική προσφορά από την Parimatch για τους αναγνώστες του www.kerkida.net

Η Parimatch σας προσφέρει 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ €100 ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ GIFT+ (ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ).

Οι δυο προσφορές κανονικά δεν συνδυάζονται. Πρόκειται για αποκλειστική προσφορά για τους αναγνώστες του www.kerkida.net, που μπορούν να πάρουν και τα δύο... μπόνους με την πρώτη τους κατάθεση.

ΒΗΜΑΤΑ:

1. Δημιούργησε λογαριασμό εδώ
2. Επαλήθευσε τον λογαριασμό σου
2. Κάνε μια Κατάθεση
3. Στείλε μας email με τίτλο "ΚΕΡΚΙΔΑ Ειδική Προσφορά 100% & Gift+" στο [email protected] γράφοντας το κινητό σου τηλέφωνο & το ACS courier της προτίμησης σου για το πακέτο δώρων.

Ισχύουν όροι και προυποθέσεις: 100% και GIFT+.