ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Τέσσερις επιλογές για να πάμε ξανά ταμείο

Την Παρασκευή χτυπήσαμε… κέντρο με τις επιλογές μας από τους δύο ημιτελικούς της Ευρωλίγκα και τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, οδηγηθήκαμε στο ταμείο για είσπραξη, καθώς η Ουνιβεριστάδ Κατολίκα επιβεβαίωσε πανεύκολα τον τίτλο του φαβορί.

Σήμερα, είμαστε ξανά εδώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο, με δύο ποδοσφαιρικές και δύο μπασκετικές επιλογές. 

Εφές - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:30)

Η αυλαία της κορυφαίας Eυρωπαϊκής μπασκετικής διασυλλογικής διοργάνωσης πέφτει το βράδυ και μία εκ των ΤΣΣΚΑ και Εφές θα είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Οι Τούρκοι έκαναν την υπέρβαση με τον τρόπο που περιμέναμε απέναντι στην Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς. Οι παίκτες του Άταμαν επιδόθηκαν σε καταιγισμό τριπόντων και από την στιγμή που η αντίπαλος τους δεν είχε τις λύσεις, η διαφορά στο σκορ έφυγε σε υψηλά επίπεδα. Το τελικό 92-73 δεν αφήνει αμφισβήτηση για το πια ομάδα έπρεπε να προκριθεί.

Από την άλλη ΤΣΣΚΑ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στην Ρεάλ, όλα έδειχναν ότι θα έμενε εκτός τελικού, ωστόσο παίζοντας φοβερό μπάσκετ στα τελευταία λεπτά, (είχε και ορισμένα διαιτητικά σφυρίγματα με το μέρος της) ανέτρεψε διαφορά 11 πόντων.

Στον σημερινό τελικό σαφώς και όλα μπορούν να συμβούν, ωστόσο οι Ρώσοι έχουν το προβάδισμα. Εξ’ αρχής θεωρούσα ότι ανάμεσα στις δύο ομάδες η ΤΣΣΚΑ μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύο ματς υψηλού επιπέδου μέσα σε 48 ώρες και θα τους εμπιστευτώ στο κουπόνι μου. Για όσους ψάχνουν μεγαλύτερες αποδόσεις αξίζει και ο συνδυασμός νίκης ΤΣΣΚΑ και under 165,5 πόντους σε απόδοση 2.79 στην Parimatch.

Προτεινόμενο σημείο: 2 (1.55)

Nιου Γιορκ Ρεντ Μπουλ - Ατλάντα (00:00)

Συνεχίζουμε με MLS και στο παιγνίδι που οι Ρεντ Μπουλς υποδέχονται την Ατλάντα. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ανοδική πορεία, αλλά οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στην Νέα  Υόρκη προερχόμενοι από πέντε σερί νίκες με καλές εμφανίσεις. Παιγνίδι με παιγνίδι βρίσκουν ρυθμό και από την στιγμή που διαθέτουν καλύτερους παίκτες στο ρόστερ τους, είναι σε θέση να διατηρήσουν το αήττητο σερί που τρέχουν.

Προτεινόμενο σημείο: 2Χ διπλή ευκαιρία (1,51) 

Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπακς (02:00)

Ακόμα μια μπασκετική επιλογή θα έχουμε στο δελτίο μας. Τα ξημερώματα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς έχοντας το προβάδισμα 2-0 στην σειρά θα φιλοξενηθούν από το Τορόντο, που ξεκάθαρα δεν έχει περιθώριο για ήττα. Τα «ελάφια» δείχνουν έτοιμα να επιστρέψουν μετά από πολλά χρόνια στον τελικό του NBA και αυτό από μόνο του αρκεί για να βγάλουν απόψε τον καλύτερο τους εαυτό. Για μεγαλύτερη ασφάλεια στο κουπόνι μας θα επιλέξουμε τους Μπακς με χάντικαπ +4,5, σε απόδοση 1.60 στην Parimatch.

Προτεινόμενο σημείο: Μπακς +4,5

Σολ ντε Αμέρικα - Σέρο Πορτένο (02:00)

Τελευταία αγωνιστική στο Απερτούρα Παραγουάης, εκεί που η Ολύμπια Ασουνσιόν πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλήματος. Επιλογή μας το παιγνίδι Σολ ντε Αμέρικα-Σέρο Πορτένο. Βαθμολογικά δεν υπάρχει ενδιαφέρον, γεγονός που ευνοεί τα πολλά γκολ. Ούτως ή άλλως οι δύο ομάδες εμφανίζουν πολύ συχνά το over στα παιγνίδια τους, κάτι που πιστεύω θα συμβεί και σήμερα.

Προτεινόμενο σημείο: over 2,5 (1,65)

* Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς

Αποκλειστική προσφορά από την Parimatch για τους αναγνώστες του www.kerkida.net

Η Parimatch σας προσφέρει 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ €100 ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ GIFT+ (ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ).

Οι δυο προσφορές κανονικά δεν συνδυάζονται. Πρόκειται για αποκλειστική προσφορά για τους αναγνώστες του www.kerkida.net, που μπορούν να πάρουν και τα δύο... μπόνους με την πρώτη τους κατάθεση.

ΒΗΜΑΤΑ:

1. Δημιούργησε λογαριασμό εδώ
2. Επαλήθευσε τον λογαριασμό σου
2. Κάνε μια Κατάθεση
3. Στείλε μας email με τίτλο "ΚΕΡΚΙΔΑ Ειδική Προσφορά 100% & Gift+" στο [email protected] γράφοντας το κινητό σου τηλέφωνο & το ACS courier της προτίμησης σου για το πακέτο δώρων.

Ισχύουν όροι και προυποθέσεις: 100% και GIFT+.