ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Τριάδα με απόδοση 5.50

H Λίβερπουλ είναι από χθες η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης, δικαιώνοντας μας για την επιλογή μας να την εμπιστευτούμε. Μετά το 2 στα 3 ψες, θα προσπαθήσουμε για το απόλυτο σήμερα.

Πλέον από σήμερα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας ευρωπαϊκής χρονιάς, καθώς τον επόμενο μήνα αρχίζουν τα προκριματικά παιγνίδια.

Η δράση βέβαια παραμένει αμείωτη και στο κουπονι του στοιχήματος υπάρχουν καθημερινά ευκαιρίες. 
Για σήμερα ξεχώρισα τους τρεις ακόλουθους αγώνες...

Μποταφόγκο-Βάσκο Ντα Γκάμα (17:00)

Συνεχίζουμε με Βραζιλία εκεί που η Μποταφόγκο φιλοξενεί την Βάσκο, η οποία είναι μια από τις δύο ομάδες του πρωταθλήματος που δεν έχουν νίκη σε έξι αγώνες. Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους είναι σε θέση να πάρουν το αποτέλεσμα και το 2.15 δεν με αφήνει καθόλου αδιάφορο.

Προτεινόμενο σημείο: 1 (2.15) 

Χέλσινμποργκ-Μάλμο (18:30)

Την πρωτοπόρο του Σουηδικού πρωταθλήματος θα εμπιστευτούμε στο σημερινό μας δελτίο. Η Μάλμο φιλοξενείται από την Χέλσιγκορ για την 13η αγωνιστική και έχει όλα τα φόντα να πάρει το τρίποντο που θα επαναφέρει την διαφορά στους έξι βαθμούς από την 2η θέση. Η γηπεδούχος ομάδα παρουσιάζει σοβαρές αδυναμίες μέχρι στιγμής και δύσκολα θα τα βγάλει πέρα κόντρα στην ανώτερη αντίπαλο της. Δίκαιο κρίνεται το 1.65 του διπλού στην Parimatch.

Προτεινόμενο σημείο: 2 (1.65) 

Los Angeles Galaxy-New England Revolution (05:30)

Τρίτη μας επιλογή ο άσσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι από το πρωτάθλημα του MLS. Απέναντι στην αδύναμη New England Revolution όλα θα εξαρτηθούν από τις ορέξεις του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς και της παρέας του. To εμπόδιο θεωρείται βατό και το 1,55 της Parimatch δεν μας χαλά.

Προτεινόμενο σημείο: 1 (1.55)

* Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς

Αποκλειστική προσφορά από την Parimatch για τους αναγνώστες του www.kerkida.net

Η Parimatch σας προσφέρει 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ €100 ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ GIFT+ (ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ).

Οι δυο προσφορές κανονικά δεν συνδυάζονται. Πρόκειται για αποκλειστική προσφορά για τους αναγνώστες του www.kerkida.net, που μπορούν να πάρουν και τα δύο... μπόνους με την πρώτη τους κατάθεση.

ΒΗΜΑΤΑ:

1. Δημιούργησε λογαριασμό εδώ
2. Επαλήθευσε τον λογαριασμό σου
2. Κάνε μια Κατάθεση
3. Στείλε μας email με τίτλο "ΚΕΡΚΙΔΑ Ειδική Προσφορά 100% & Gift+" στο support@parimatch.com.cy γράφοντας το κινητό σου τηλέφωνο & το ACS courier της προτίμησης σου για το πακέτο δώρων.

Ισχύουν όροι και προυποθέσεις: 100% και GIFT+.