ΦΡΑΓΚΟΣ στο ΚΕΡΚΙΔΑ: "Στόχος μου να καθιερωθώ στην Ένωση"

Στην ιστοσελίδα μας, Kerkida.net μίλησε ο Αντρέας Φράγκος. Ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης αναφέρθηκε στον κύκλο της Εθνικής Ελπίδων ο οποίος έκλεισε με τον ίδιο αρχηγό αλλά και τους στόχους του για το μέλλον.

Διαβάστε τις τοποθετήσεις του: 

Πως νιώθεις που έκλεισε ο κύκλος σου στην Εθνική Ελπίδων με εσένα αρχηγό της ομάδας;

"Η Εθνική Ελπίδων είναι ο προθάλαμος για την ανδρών. Με βοήθησε πολύ σαν παίκτη, γενικά σε πολλούς τομείς. Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια".

Συμπληρώθηκε αυτός ο κύκλος. Κοιτώντας πίσω και κάνοντας μια ανασκόπηση του τι πέτυχες μέχρι τώρα, πόσο ικανοποιημένος είσαι από εσένα;

"Ήταν μία πολύ μεγάλη εμπειρία η Εθνική για μένα. Πέρασα από όλες τις ηλικίες ως τώρα και με βοήθησε πολύ να αντέχω την πίεση σε ψηλό επίπεδο. Είχα και την ευλογία να περάσω από όλες τις ηλικίες σαν αρχηγός. Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειχναν"

Υπάρχουν κάποιοι αγώνες που μέχρι στιγμής σου έχουν μείνει χαραγμένοι στο μυαλό σου;

"Σε συλλογικό επίπεδο τα δύο γκολ που σημείωσα κόντρα στην Ομόνοια όταν αγωνιζόμουν με την φανέλα του Άρη και με την φανέλα της Εθνικής το γκολ με φάουλ στο Κύπρος Βέλγιο πέρσι όταν έκανα το 2-2"

Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι του Ανδρέα Φράγκου;

"Επόμενος στόχος μου είναι να καταφέρω να αγωνιστώ με την Εθνική Ανδρών και να καθιερωθώ στην ομάδα μου την Ένωση, μετά από τον τραυματισμό που είχα έμεινα πίσω. Δουλεύω καθημερινά πολλές ώρες και είμαι σίγουρος ότι με την σκληρή δουλειά όλα θα γίνουν"

Πως είναι η παρουσία σου στην νέα σου ομάδα ΕΝΠ και ποιοι οι στόχοι σου με αυτήν;

"Στόχος όπως είπα και πριν είναι να καθιερωθώ ως βασικός στην νέα μου ομάδα και θέλω με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, τον προπονητή και όσους έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Στόχος της ομάδας μας είναι να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια γιατί εδώ ανήκει και γιατί όχι να εξασφαλίσει μια θέση ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Είμαι σίγουρος ότι με την σωστή δουλειά που γίνεται οι στόχοι μας θα επιτευχθούν"