«Πεντάστερος» με Κυπριανού - Καπαρτή! (φώτος)

Ο Εθνικός συνέτριψε την ΜΕΑΠ με 5-1 (χατ τρικ ο Κυπριανού, δυο γκολ ο Καπαρτής) και έφθασε στην 8η νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Οι «Αχνιώτες» πήγαν στους 30 βαθμούς και περιμένουν το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού για να γνωρίζουν αν θα βρίσκονται στην κορυφή. Στους 30 ο Εθνικός, στους 29 ο «Τακτακαλάς» με ένα παιχνίδι λιγότερο. Προσπάθησε η ομάδα του Πέρα Χωρίου αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Στο Δασάκι και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εθνικού, Ίχορ Κουντόμπιακ. Με τον αμυντικό Θανάση Λιασίδη κάτω από τα δοκάρια η ΜΕΑΠ. Το Kerkida.net ήταν στο γήπεδο του Εθνικού και σας μετέφερε όλα όσα έγιναν.

Μαζί μας η BET ON ALFA

- Έναρξη στο ματς

-3 Καλό σουτ στην κινηση από Κυπριανού λίγο πάνω από τα δοκάρια

Με ψιλόβροχο γίνεται ο αγώνας

- 10' ΓΚΟΛ για τον Εθνικό. Ο Κυπριανού ανοίγει το σκορ. Ήταν ένα γύρισμα του Θεράποντος στην περιοχή από κοντά ο φορ του Εθνικού δεν δυσκολεύτηκε για το 1-0.

- 12' ΓΚΟΛ για τον Εθνικό και 2-0. Ο Καπαρτής διπλασιάζει τα τέρματα του Εθνικού. Πανέμορφο γκολ με τον Πιντσέλι να βρίσκει με τακουνάκι(!) τον σκορερ ο οποίος στο τετ α τετ με τον Λιασίδη έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Σταμάτησε η βροχή, αρκετό το κρυο στο Δασάκι.

- 28' Σουτ του Σάμουελ σε ετοιμότητα ο Μπογκατίνοφ.

- 29' ΓΚΟΛ για τον Εθνικό. Ο Κυπριανού πιάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και κάνει το 3-0.

- 33' Πολύ καλή ευκαιρία για τον Εθνικό. Ο Θεράποντος γύρισε στην περιοχή, ο Γκλιγκόροφ με προβολή στέλνει την μπάλα άουτ.

- 38' Σουτ του Δημητρίου δύσκολα σε κόρνερ ο Μπογκατίνοφ.

- 45' ΓΚΟΛ για τον Εθνικό. Ο Κυπριανού κάνει το 4-0 και σημειώνει χατ τρικ. Έφυγε πίσω από την άμυνα των φιλοξενούμενων και δεν λάθεψε στο τετ α τετ με τον Λιασίδη.

Ημίχρονο

Έναρξη στο Β' ημίχρονο

- 58' ΓΚΟΛ η ΜΕΑΠ. Ο Πάνος Δημητρίου με ωραίο σουτ εντός περιοχής έκανε το 4-1 για τους φιλοξενούμενους.

- 67' ΓΚΟΛ για τον Εθνικό με τον Καπαρτή. Με σουτ στο ύψος της περιοχής ο επιθετικός του Εθνικού ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 5-1.

- 80' Όλα κρίθηκαν έμεινε να μάθουμε το τελικό σκορ.

Τέλος

Εθνικός: Μπογκαντίνοφ, Φωτίου, Ρόγκατς, Πιντσέλι, Φοινίρης, Κυπριανού, Γκλιγκόροφ, Καπαρτής, Μαρκόσκι, Χριστοφή, Θεράποντος 

ΜΕΑΠ: Λιασίδης, Κωνσταντίνου, Μούζουρος, Καλλικά, Ναρ, Σιαπάνης, Δημητρίου, Κ.Κωνσταντίνου, Μηνά, Παναγιώτου

Μαζί μας η Bet on Alfa