Άνετη νίκη με τεσσάρα (φώτος)

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-1 την Ομόνοια Αραδίππου για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας. Οι μαυροπράσινοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και πέτυχαν μια ευρεία νίκη που τους ανεβάζει στους 54 βαθμούς και είναι σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Μαζί μας η Bet on Alfa

To kerkida.net σας μετέφερε την εξέλιξη του ματς:

Στο 18’ είχε μεγάλη ευκαιρία ο Ολυμπιακός με τον Οπόνγκ. Μπήκε στην περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο, με τον Ταουντούλ να διώχνει σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Ταουντούλ έκανε ασταθή απόκρουση σε μακρινό σουτ, με τον Ράμος να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει με δυνατό σουτ!

Στο 37' ο Ολυμπιακός κάνει το 2-0 με τον Οπόνγκ. Μετά από ωραία πάσα του Φάμπιο ξέφυγε και τον τερματοφύλακα πλασάροντας σε κενή εστία!

Στο 38΄η Αραδίππου κερδίζει πέναλτι. Ο Χαραλάμπους το εκτέλεσε με τον Κωνσταντίνου να το αποκρούει! Τελικα οι φιλοξενούμενοι μειώσαν σε 2-1 στο 42΄, με τον Καισερλίδη.

Ημίχρονο στην αναμέτρηση

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος

Ο Ολυμπιακός κάνει το 3-1 με τον Κωνσταντίνου στο 50'.

Στο 63' οι γηπεδούχοι πετυχαίνουν ακόμη ένα τέρμα και πάλι με τον Άλεξ Κωνσταντίνου. 

-Τέλος αγώνα.

Εντεκάδες:

Ολυμπιακός: Κωνσταντίνου Σ., Λεονάρντο, Ροτζέριο, Κωνσταντίνου Α., Φάμπιο, Οπόνγκ, Σαμάρας, Αντωνίου, Μέντες, Παχίπης, Ράμος.

Ομόνοια Αραδίππου: Ταουντούλ, Παναγή, Αριστοτέλους, Χρυσοστόμου, Θεράποντος, Χαραλάμπους, Θεοδώρου, Γρηγορίου, Καισερλίδης, Σιήκκης, Νικολαϊδης.