Το νέο ΔΣ της Ομόνοιας Αρ.

Με ανακοίνωση της η Ομόνοια Αραδίππου ευχαριστεί τον πρώην πρόεδρο της Γεώργιο Χατζηματθαίου για την πολύχρονη προσφορά του. Επίσης ενημέρωσε για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
 
Αναλυτικά...
 
Με δεδομένη την απόφαση του Προέδρου του Σωματείου μας Γεώργιου Χατζηματθαίου να παραδώσει τη σκυτάλη της Διοίκησης, μετά από 24 έτη συνεχούς και βαρυσήμαντης προσφοράς, με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 5ης Ιουνίου 2019, δόθηκε ψήφος εμπιστοσύνης σε μία 19μελή ομάδα, προκειμένου να παραλάβει τη Διοίκηση του Σωματείου.
 
Η πρόθεση των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ είναι η εφαρμογή των αναγκαίων εσωτερικών δομών, με σκοπό το Σωματείο μας να ανταποκριθεί στο έπακρον τόσο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, αλλά κυρίως να καταστεί εφικτή η υλοποίηση επί μέρους στόχων για ενίσχυση της πολυσχιδούς δράσης του, μέσα από τη λειτουργία των Ακαδημιών του και τη λειτουργία και κοινωνική προσφορά των συνόλων που το αποτελούν.
 
Κύριο μέλημα σαφώς, αποτελεί η σωστή διαχείριση και βελτίωση της υφιστάμενης οικονομικής κατάστασης του Σωματείου. Σε αυτόν τον τομέα, κρίνεται επιβεβλημένη η υποστήριξη όλων των μελών του Σωματείου μας, τα οποία καλούμε να συμμετάσχουν στις διάφορες υποεπιτροπές οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει να καταρτίζονται.
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για την πολυετή προσφορά τους στο Σωματείο. Ειδικότερα δε στον απερχόμενο Πρόεδρο μας Γεώργιο Χατζηματθαίο, του οποίου η συμβολή ήταν και θα παραμείνει τεράστια στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη και το σεβασμό για το έργο που έχει επιτελέσει. Πρόθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η αγάπη και η εμπειρία όλων των απερχόμενων μελών να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην προσπάθεια που καταβάλλεται.
 
Κλείνοντας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ότι, η όποια συμβουλή και κριτική θα είναι καλοδεχούμενη και θα την επιζητεί προς όφελος του Σωματείου. Η επιτυχής δράση του νέου Συμβουλίου προϋποθέτει τη στήριξη από όλα τα μέλη, φίλους και συνεργάτες του Σωματείου μας, τους οποίους καλούμε να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που έχει αναληφθεί.
 
Το Συμβούλιο έχει καταρτιστεί σε σώμα κατά την πρώτη του συνεδρία τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019. Της κοινής προσπάθειας θα ηγηθεί ο Δημήτρης Μακρής ο οποίος θα προΐσταται επίσης της Επιτροπής Ποδοσφαίρου, ενώ αναπληρωτής Πρόεδρος έχει οριστεί ο Κώστας Χριστοφόρου ο οποίος θα προΐσταται της Οικονομοτεχνικής Επιτροπής.
 
Αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους εξής:
 
1. Δημήτρης Μακρής
 
2. Κώστας Χριστοφόρου
 
3. Λοΐζος Κιαφκιουλλής
 
4. Λοΐζος Ττεραλλής
 
5. Δημήτρης Πάτσαλος
 
6. Νίκος Ττεραλλής
 
7. Γιάννης Ττεραλλής
 
8. Ξάνθος Νεοφύτου
 
9. Νικόλας Κάρουλας
 
10. Λευτέρης Πάρτος
 
11. Θάσος Πάρτος
 
12. Γιάννος Ιωάννου
 
13. Λούγκου Βιορέλ
 
14. Μάριος Σκουρουμούνης
 
15. Νίκος Μυλωνάς
 
16. Ζαχαρίας Καιμακλιώτης
 
17. Σταύρος Βιολάρης
 
18. Ανδρέας Ευαγγελίδης
 
19. Ανδρέας Ορθοδόξου
 
Εκ του Συμβουλίου.