(Άποψη για Κύπριους με παραδείγματα) "Έχουν το DNA, πρέπει να είναι βασικές επιλογές"

(Άποψη για Κύπριους με παραδείγματα) "Έχουν το DNA, πρέπει να είναι βασικές επιλογές"

Είναι δεδομένο ότι στην Κύπρο έχουμε μπόλικο ποδοσφαιρικό ταλέντο όμως ορισμένες φορές κάποιοι νεαροί είτε... χάνονται στην πορεία, είτε αδικούνται σχετικά με τις ευκαιρίες που παίρνουν.

Ο παρουσιαστής του Super Monday, Θωμάς Φραντζής εξέφρασε την άποψή του σχετικά με το θέμα, στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής της Digital TV, για την τρέχουσα σεζόν.

"Ποδοσφαιριστές όπως ο Πίττας, ο Σατσιάς, ο Λοΐζου, ο Κακουλλής, ο Ανδρέου στην ΑΕΛ, οι Κύπριοι της Ανόρθωσης, της Σαλαμίνας κλπ, να μην τους πούμε όλους, είναι και άλλοι... Αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι συνδεδεμένοι με τις ομάδες τους και οι προπονητές πρέπει να βρίσκουν τρόπο να είναι βασικοί. Όχι με την έννοια ότι πρέπει πάντα να παίζουν 90 λεπτά, αλλά να είναι στις πρώτες τους επιλογές. Και το έλεγα αυτό για την περίπτωση του Πίττα, όταν κάποια στιγμή στον Απόλλωνα δεν τον υπολόγιζαν. Εγώ τον έβλεπα και έλεγα... είναι δυνατό να μην παίζει ο Πίττας; Πόσο μάλλον παίκτες με ονόματα που έχουν πίσω ιστορία... Σατσιάς, Πίττας μιλάμε ότι οι πατεράδες τους ήταν χρόνια στις ομάδες τους. Αυτοί λοιπόν έχουν το DNA και από την στιγμή που είναι καλοί ποδοσφαιριστές -δεν θα παίζουν γιατί είναι ονόματα - πρέπει κατά την άποψή μου να είναι μέσα".

"Ένας Κύπριος νιώθει περισσότερο τη φανέλα και μπορεί να σου προσφέρει πράγματα, να σου ανεβάσει και τους φιλάθλους πολλές φορές" συμπλήρωσε ο Νικόλας Μαρτίδης.

φςεςεφςφε

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ:

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

fweewf