ΔΗΛΩΣΗ/ "Φαίνεται να δικαιολογείται να ερευνηθεί η διαιτησία/ Αγγίζει και τον Μάζιτς"

ΔΗΛΩΣΗ/ "Φαίνεται να δικαιολογείται να ερευνηθεί η διαιτησία/ Αγγίζει και τον Μάζιτς"

Στον Super Sport FM 104.0 και την Κατερίνα Κυριάκου μίλησε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ευθύμιος Ευθυμίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κεφάλαιο διαιτησία, με την έρευνα της επιτροπής...

324324

"Υπάρχει τεράστιο θέμα, έχουμε διατάξει εδώ και μήνες πλήρεις και σε βάθος έρευνα για την διαιτησία. Τους... πιάνει όλους, από τον διαιτητή της Δ' Κατηγορίας μέχρι τον Μάζιτς. Έχει ξεκινήσει, είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο αυτή η έρευνα. Κάθε Κυριακή σε αυτόν τον τόπο όλοι έχουν παράπονο από τη διαιτησία. Κατάντησε ανέκδοτο και πρέπει να δούμε τι συμβαίνει και τι φταίει. Σε δύο με τρεις μήνες πρέπει να έχουμε το τελικό πόρισμα της έρευνας που έχουμε διατάξει και αγγίζει όλους, και τον κ. Μάζιτς. Είχαμε μαζέψει τα στοιχεία και φαίνεται να δικαιολογείται να ερευνηθεί η διαιτησία στην Κύπρο. Ξέρω ότι κλήθηκε και κατέθεσε ο κ. Μάζιτς".

Cap St Georges - Ένα ολοκαίνουργιο Luxury Hotel & Resort 5 αστέρων στη νοτιοδυτική πλευρά της χερσονήσου του Ακάμα

Για το αν υπήρξε αλλοίωση του πρωταθλήματος: "Είπε ο κ. Σαββίδης ότι 11 φάκελοι αφορούν την Καρμιώτισσα. Αν έχει δίκαιο, έπρεπε η Καρμιώτισσα να είναι διαγραμμένη, αν το προέβλεπαν οι κανονισμοί της ΚΟΠ, θεωρητικά το προέβλεπαν. Δεν αλλοιώθηκε το πρωτάθλημα από τις ομάδες που ηττήθηκαν απ' την Καρμιώτισσα;" 

Fonbet - Αποκτήστε το μπόνους καλωσορίσματος σας μέχρι €300!