ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: "Θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση με ΑΠΟΕΛ"

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: "Θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση με ΑΠΟΕΛ"

Στο Sports 1 και την εκπομπή “12 ΚΑΙ ΓΚΟΛ” μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης, ο Κυριάκος Δημητρίου. 

Διαβάστε όσα είπε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ στον Χρίστο Παπακώστα. 

Για την ήττα από την Ένωση… “Ήττα σε ήττα διαφέρει. Η χθεσινή ήταν μία ήττα που μας προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση. Θέλαμε να εδραιωθούμε στην εξάδα και να μειώσουμε την διαφορά από τις προπορευόμενες ομάδες. Ήμασταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίωρο χωρίς να εδραιώσουμε το προβάδισμα. Δώσαμε όμως το δικαίωμα στον αντίπαλο. Στο 2ο μέρος δεν ήμασταν καθόλου απειλητικοί. Το μόνο που θυμάμαι ήταν μια προσπάθεια του Κίβενι προς το τέλος του αγώνα. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Μένουν τέσσερα παιχνίδια. Οφείλουμε να βγάλουμε αντίδραση στο επόμενο ματς. Είναι ένα ντέρμπι αυτό που ακολουθεί με το ΑΠΟΕΛ οπότε είναι μεγαλύτερο το κίνητρο για μας”.

“Είναι φανερό ότι διάθεση αυτοκριτικής υπάρχει από όλους. Πάντα όμως υπάρχει η επόμενη μέρα. Αφού κοιτάξουμε καλά τι πήγε λάθος, πρέπει να το διορθώσουμε. Δεν τίθεται θέμα στον στόχο που έχουμε στο ματς με το ΑΠΟΕΛ” 

“Το κάθε επόμενο παιχνίδι είναι και μία ευκαιρία αντίδρασης για μας” 

Στηρίχθηκε η ΑΕΚ σε μονάδες φέτος… Χρειάζεται ανανέωση η ομάδα; “Δεν είναι κανείς ικανοποιημένος από την εικόνα μας. Δεν θα μπω στη διαδικασία αυτή γιατί δεν έχει τελειώσει κάτι. Έγιναν αλλαγές με τις μεταγραφές του Γενάρη. Πήραμε τέσσερις παίκτες, κάναμε κι΄άλλες αλλαγές. Αυτό που θέλουμε είναι έστω και τώρα, να βελτιώσουμε το αγωνιστικό μας πρόσωπο” 

Για τον Τρισκόφσκι: “Θεωρούμε ότι θα είναι διαθέσιμος με το ΑΠΟΕΛ”